Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Sprobowalbys browna?
Spróbowałbym
493
41%
Nie spróbowałbym
239
20%
Sprawdzam wyniki
326
27%
Spróbowałem i nie żałuję
93
8%
Spróbowałem i żałuję
38
3%

Liczba głosów: 1189

ODPOWIEDZ
  • 1599 / 47 / 0
Ten temat powinien raczej nazywać się czy spróbowalibyście heroiny. Bo brown-sugar to tylko jej odmiana, a jest jeszcze polska heroina itp.

Teraz mam pytanie po ile stoją poszczególne odmiany heroiny.
  • 2466 / 16 / 0
A w działaniu przypuszczam że to samo więc po huj rozróżniać ?? Z tego co wiem mają przeciętnie różne czystości.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 124 / 1 / 0
chetnie bym sprobowal, ale tylko robiona samemu. zebym mial pewnosc co do czystosci i spodziewanej mocy. jakis kompot z czystej farmaceutycznej morfiny lub prawdziwa heroina. ale tylko jak bede mial mozliwosc zrobic to na wlasna reke od podstaw.
  • 953 / 4 / 0
chuj tam z braunem, czek dis ałt:
od kody do bupry i.v. w 3 miesiące.
od kody do acetylowanej majki / fentanylu w 10 miesięcy.

nie ma co się pierdolić i marnować kasy na kodę %-D

a tak na serio, miesiąc temu klepało mnie 150mg kody, teraz nie poklepie mnie nawet 1g.
fentanyl wykurwia tolerkę w kosmos.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 2466 / 16 / 0
Ty się chwalisz czy żalisz ??
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 124 / 1 / 0
chcialbym tak upierdolic sie fentem lub hera
  • 953 / 4 / 0
@White_Power
ani to, ani to.
przestrzegam, w lekko ironicznej formie, ale przestrzegam.

to są wszystko bardzo płynne granice, od kodeiny do fentanylu jest bardzo, ale to naprawdę bardzo blisko.

edit.
a od fenta na tamtą stronę też niedaleko.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 3854 / 316 / 0
Czy chciałbym spróbować brauna ?

Nie, i chÓj. Po prostu nie, i chÓj.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1037 / 10 / 0
Nie biorę kody, co prawda, więc nie wiem czy ten wątek mnie obowiązuje... no ale się wypowiem. Chciałbym spróbować brauna, wierząc w to, że uda mi się tylko raz :-P Ciekawi mnie ta euforia i w ogóle stan po braunie.
Wiem, że taki temat był tu (lub gdzieś w okolicy) poruszany, ale naprawdę uważacie, że nie da się wziąć brauna tylko raz?
  • 124 / 1 / 0
po obejrzeniu "wolnosc jest darem Boga" i "requiem dla snu" juz nie nie chce sprobowac -.- cos do mnie dotarlo, cos sie przelamalo. mam przed oczami ciagle te obrazy a po glowie lata chaotyczna fraza "nigdy nie cpaj helu".
ODPOWIEDZ
Newsy
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.