Wczoraj zaczęło się coś dopiero coś dziać, gdy spaliłem troszkę MJ...
Nie ma co opisywać, poza kręcieniem się w głowie, słyszeniem dziwnych dźwięków, oraz zamazanym obrazem przez prawie cały czas... Wydaje mi się, że coś jest nie tak z tymi moimi nasionkami :( Wczoraj zjadłem ich 95 i dopiero po zjedzeniu dwóch szwarców z MJ zaczęło być przyjemnie :(
Za tydzień spróbuję wypić herbatkę z naionek owej roślinki :) Może wtedy zobaczę jak to jest naprawdę.
Tutaj nasuwa mi się kolejne pytanko. Ile nasionek zaparzyć ? Przypominam, iż 95 rozgryzionych, a następnie połkniętych prawie nic nie dało
borrasca pisze: Czym jest tzw. przez Ciebie czapka?
powinienes troche odczekac przed nastepnym konsumowaniem bo to sie trochu kukuluje. jesli nie nasiona to sprobuj liscie (palenie lub zaparzyc).
[/quote]
Rozumiem. Zobaczymy jak to będzie, dzięki :)
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Purple Haze - przyjąłem. Teraz Ty przyjmij, że nie po każdej roślinie/substancji czapka jest taka sama. W tym przypadku, o ile Ci się uda, możesz wejść na teren diabła, takiego czy innego lub nawet tego właściwego. To, że możesz akurat w te rzeczy nie wierzyć nie ma tutaj żadnego znaczenia. To, że w coś nie wierzysz, nie oznacza tak naprawdę, że tego nie ma. Zapewne będzie to odmienny stan świadomości, jednak z tą małą różnicą, że może trwać dłużej, niż byś chciał.
CosmoDo - D. stramonium dałaby Ci to, czego chyba szukasz. Kwestią istotną jest tutaj stężenie alkaloidów. Jak mniemam wiesz, że wahania mogą być znaczące.
Robię sobie przerwę z tą roślinką. Na przynajmniej miesiąc. Później spróbuję ponownie.
A tym czasem udaję się na poszukiwanie przepięknych, czerwonych, kropkowanych grzybków (I nie tylko tych)
Pozdrawiam :)
Raczej to właśnie tytoń wzmocnił działanie Bieluni a nie na odwrót. Paliłem liście zawsze będąc w dobrym nastroju, w fotelu, ciemnym pokoju i przy ponurej muzyce. Już w pierwszej minucie czuję się jak bym był sam na sam z sobą i rozkoszuję się najgłębszymi warstwami własnej istoty. Przy przymkniętych oczach efekt się potęguje ale do medytacji już według mnie się nie nadaje. Umysł był zbyt żywy, skakał jak małpa po drzewach i nie pozwalał się skupić na jednej myśli czy wizualizacji.... Będę powracał od czasu do czasu do palenie tejże roślinki ale zapewniam że dym nie będzie w stanie zaspokoić potrzeb tró trippinow.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.