mało magnezu czy o co chodzi..?
Nie ukrywam bardzo to lubie, jak jest tak dobrze, że nie moge skupić wzroku na jednej rzeczy.
Najbardziej tak miałem za pierwszym razem, ale wtedy zajebałem ponad 200mg na raz(3mg/kg), gały same latały,
czy to jest uwarunkowane tylko poziomem euforii ?
Jaśniejszy, bardziej krystaliczny sort ZAWSZE będzie lepszy niż kolorowy i zapachowy???
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
15 listopada 2017kajkoikokoszPNG pisze: Zanieczyszczony towar? Cos innego niz emka mimo tego ze odczynniki wskazuja ze prawilne M? Pozdro
Nastepnego dnia bylo ze mnie warzywo, zoladek sie skrecal, nie bylam w stanie nawet nic wypic, tylko spac i blagac zeby przestalo mnie mdlic. On - rzyganie i inne rewelacje zoladkowe (pomimo 200mg 5htp zazytego po imprezie). Na nastepny dzien niestety klepalo nas bardzo podobnie, dopiero pod wieczor doszlismy do siebie.
Tak sie sklada, ze akurat te partie mialam od innego vendora, nigdy nic takiego mi sie nie przydarzalo (ale tez nie wpierdalalismy takiej ilosci, 200mg max). Kwestia towaru?
Może masz wyrobioną tolerkę, często jesz?
Na 100 procent MDMA, badane odczynnikiem ?
Nie polecam jeść 5-htp w ten sam dzień co pixy, dziwnie nieprzyjemnie wchodzi, oraz niebezpieczeństwo- ZS
Jest też tak, że dość często krążki zawierają np. kofeinę lub speeda więc i faza jest bardziej ruchliwa.
Mnie kryształy osobiście mocno rozczarowały jebanym lenistwem czego kurwa w warunkach klubowych nie lubię, ale to dawno było, moze teraz się pozmieniało ;-)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.