ODPOWIEDZ
  • 2216 / 369 / 0
Od czego zależy ''latanie'' oczu na prawo i lewo ?
mało magnezu czy o co chodzi..?

Nie ukrywam bardzo to lubie, jak jest tak dobrze, że nie moge skupić wzroku na jednej rzeczy.

Najbardziej tak miałem za pierwszym razem, ale wtedy zajebałem ponad 200mg na raz(3mg/kg), gały same latały,
czy to jest uwarunkowane tylko poziomem euforii ?

Jaśniejszy, bardziej krystaliczny sort ZAWSZE będzie lepszy niż kolorowy i zapachowy???
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2 / / 0
Ostatnio na imprezie zarzuciliśmy z kumplami krysztal MDMA. Towar mial podejrzanie niską cene 80 zl/g ale zbadaliśmy go Marquisem i Mecke i blyskawicznie zabarwil sie na czarno wiec bylismy pewni ze impreza bedzie przednia. Tymczasem po wzięciu 150g na wejściu i dwoch dorzutkach (lacznie ponad 350g na noc!) faza byla bardzo srednia, slaba euforia i empatia, efekty uboczne tez srednie troche zrenice powiekszone i lekkie mielenie ryjem. Co myślicie? Nikt nie mogl miec jakiejs wielkiej tolerki, zarzucamy raczej rzadko i male ilosci, pare mies wczesniej wiekszosci starczala jedna pigula na noc imprezy. Zanieczyszczony towar? Cos innego niz emka mimo tego ze odczynniki wskazuja ze prawilne M? Pozdro
  • 1824 / 104 / 20
Ja bym obstawiał towar kiepskiej jakości, zanieczyszczony, procentowo niewiele MDMA w MDMA.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 702 / 58 / 0
15 listopada 2017kajkoikokoszPNG pisze:
Zanieczyszczony towar? Cos innego niz emka mimo tego ze odczynniki wskazuja ze prawilne M? Pozdro
Nawet jak będzie procętowo niewielka zawartość MDMA to i tak test zabarwi się tak jak powinien.
  • 2 / / 0
Dzięki za odpowiedzi. Też obstawiam zanieczyszczenie, chociaż kryształ był w zbitej bryle, więc ciekawe w jaki sposób i z czym go miksują...
  • 1 / / 0
Zawsze synteza mogła być źle przeprowadzona, kryształ nie został oczyszczony acetonem po produkcji i parę innych losowych czynników. Albo substancja została pocięta czymś innym i z powrotem zrekrystalizowana, tak też się chyba da.
  • 22 / / 0
Czy jakość towaru moze wplywac na zejscie po? Nigdy nie mialam zwaly, a na ostatniej imprezie zarzucilismy z chlopakiem po 150mg, jemu weszlo mega szybko i juz mial pizde, ja chodzilam niezadowolona przez 2h, bo zadnego efektu :D dozarlam kolejne 100mg, po 15 min zaczela sie delikatna faza - on zjadl kolejne 80mg i po 30 minutach mial pizde x1.5 :D ja po ok. 3h (juz trzezwialam) dozarlam kolejne 100mg i juz nic nie poklepalo, tylko zaczelam usypiac/odplywac i pojechalismy do domu.
Nastepnego dnia bylo ze mnie warzywo, zoladek sie skrecal, nie bylam w stanie nawet nic wypic, tylko spac i blagac zeby przestalo mnie mdlic. On - rzyganie i inne rewelacje zoladkowe (pomimo 200mg 5htp zazytego po imprezie). Na nastepny dzien niestety klepalo nas bardzo podobnie, dopiero pod wieczor doszlismy do siebie.
Tak sie sklada, ze akurat te partie mialam od innego vendora, nigdy nic takiego mi sie nie przydarzalo (ale tez nie wpierdalalismy takiej ilosci, 200mg max). Kwestia towaru?
Uwaga! Użytkownik NiedomknieteOkno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2216 / 369 / 0
Przyjmujesz jakieś leki ?
Może masz wyrobioną tolerkę, często jesz?
Na 100 procent MDMA, badane odczynnikiem ?

Nie polecam jeść 5-htp w ten sam dzień co pixy, dziwnie nieprzyjemnie wchodzi, oraz niebezpieczeństwo- ZS
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5 / / 0
Jest jakaś różnica w fazie między kryształem, a pigułami? Nigdy nie miałem dostępu do kryształu i pytanie, czy warto szukać.
  • 702 / 58 / 0
Jak masz dobre krążki i nie jest to jednorazowy okazyjny zakup to chyba nie, chyba ze jesteś ekonomistą i przeliczasz co się bardziej opłaca, to wylicz sobie hehe.

Jest też tak, że dość często krążki zawierają np. kofeinę lub speeda więc i faza jest bardziej ruchliwa.

Mnie kryształy osobiście mocno rozczarowały jebanym lenistwem czego kurwa w warunkach klubowych nie lubię, ale to dawno było, moze teraz się pozmieniało ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.