mało magnezu czy o co chodzi..?
Nie ukrywam bardzo to lubie, jak jest tak dobrze, że nie moge skupić wzroku na jednej rzeczy.
Najbardziej tak miałem za pierwszym razem, ale wtedy zajebałem ponad 200mg na raz(3mg/kg), gały same latały,
czy to jest uwarunkowane tylko poziomem euforii ?
Jaśniejszy, bardziej krystaliczny sort ZAWSZE będzie lepszy niż kolorowy i zapachowy???
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
15 listopada 2017kajkoikokoszPNG pisze: Zanieczyszczony towar? Cos innego niz emka mimo tego ze odczynniki wskazuja ze prawilne M? Pozdro
Nastepnego dnia bylo ze mnie warzywo, zoladek sie skrecal, nie bylam w stanie nawet nic wypic, tylko spac i blagac zeby przestalo mnie mdlic. On - rzyganie i inne rewelacje zoladkowe (pomimo 200mg 5htp zazytego po imprezie). Na nastepny dzien niestety klepalo nas bardzo podobnie, dopiero pod wieczor doszlismy do siebie.
Tak sie sklada, ze akurat te partie mialam od innego vendora, nigdy nic takiego mi sie nie przydarzalo (ale tez nie wpierdalalismy takiej ilosci, 200mg max). Kwestia towaru?
Może masz wyrobioną tolerkę, często jesz?
Na 100 procent MDMA, badane odczynnikiem ?
Nie polecam jeść 5-htp w ten sam dzień co pixy, dziwnie nieprzyjemnie wchodzi, oraz niebezpieczeństwo- ZS
Jest też tak, że dość często krążki zawierają np. kofeinę lub speeda więc i faza jest bardziej ruchliwa.
Mnie kryształy osobiście mocno rozczarowały jebanym lenistwem czego kurwa w warunkach klubowych nie lubię, ale to dawno było, moze teraz się pozmieniało ;-)
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.
KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych
Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.