Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 216 / 39 / 0
30 listopada 2018polymerase pisze:
Jest legalna, śmiało zamawiać .
Jak to legalna? Przecież to benzo pochodna leków narkotycznych to nie jest NSP tylko 3 lata więzienia?
Oraz najlepsze benzo jakie powstało na tej planecie. Zakazanie tego to jak palenie książek przed drugą wojną światową.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 90 / 5 / 0
Jak dzielicie te żółte tabsy? U mnie przy dzieleniu na pół zostaje jedna połówka cała, a druga rozjebana jak Masa na komendzie.
  • 522 / 64 / 0
Gilotyna do leków z apteki
Uwaga! Użytkownik GL HF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 175 / 0
07 grudnia 2018ty_no_nie_wiem pisze:
Jak dzielicie te żółte tabsy? U mnie przy dzieleniu na pół zostaje jedna połówka cała, a druga rozjebana jak Masa na komendzie.
Gryzę połówkę i połykam. Patrzę na tę drugą- jest zdecydowanie nierówna, nieestetyczna, kruszy się... więc opierdalam ją także żeby mnie sumienie nie męczyło, że taką niedoróbę zostawiam na później %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1930 / 191 / 0
Ja zjadam kilka, co się będę rozdrabniał. A gilotynka, albo żyletka powinny pomóc.
Take DXM and Be Happy
  • 275 / 7 / 0
Widzę dużo negatywów na temat zejścia z tego wynalazku, cóż jako iż głupi ze mnie człowiek zapewne sam wkrótce się przekonam bo flu i clon w drodze po długiej przerwie od benzosów, ile tego szamać na początek?
  • 2104 / 465 / 37
Zacznij od 0,5 mg na wszelki wypadek. Jak naprawdę to nic nie poczujesz to dorzuć drugą połówkę, ale ostrożnie, mi na początek 1mg trochę urywało film, choć chill i wyjebka były piękne.
Lubisz koks?
  • 904 / 175 / 0
Odmierzanie ilości przeliczając pół tabletki na 0.5mg potrafi być zgubne. Czasami jedna połówka sponiewiera, innej nawet nie czuć. Substancja jest nierówno rozłożona. Co więcej zdarzają się też mocniejsze i słabsze pille. Także ostrożnie z tematem.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 12 / 0
04 grudnia 2018FarmieGolda pisze:
30 listopada 2018polymerase pisze:
Jest legalna, śmiało zamawiać .
Jak to legalna? Przecież to benzo pochodna leków narkotycznych to nie jest NSP tylko 3 lata więzienia?
Oraz najlepsze benzo jakie powstało na tej planecie. Zakazanie tego to jak palenie książek przed drugą wojną światową.
Czy ja Ciebie dobrze zrozumiałem? To nie jest legalne w Polsce?
  • 837 / 78 / 0
To jest środek zastępczy więc nic Ci nie zrobią, ale wezmą na badania i pewnie dopiszą do listy NSP.
Czyli legalne, ale lepiej się kitrać.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.