Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Ja w nic nie wdepnąłem, a jednocześnie wdepnąłem we wszystko, haha. :D

Nie no, aktualnie trzeźwy.

Ostatnio udało mi się wyciągnąć gościa z nałogu 3-miesięcznego przy pomocy wyłącznie pregabaliny i lamotryginy (złote duo, powiedziałbym wręcz), ale był pod ręką, to go mogłem odpowiednio kontrolować.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 19 / 1 / 0
02 marca 2017zielony_indeks pisze:
Udało mi się w końcu zdobyć urlop i poukładać wszystko tak, że mam wkrótce 14dni na odstawkę bez poważnych obowiązków i pilnych zadań na głowie w tym czasie. Cel jest jeden. Uzbrojony w pregabaline i baclo stoczę niezwykle trudny bój z tym paskudztwem.
No i po bólu :-D Jestem w szoku, że tak gładko udało mi się wyjść z tak poważnego ciągu.
Wspaniale jest nie spoglądać na klepsydrę wypełnioną przezroczystą cieczą.

WIELKIE DZIĘKI Fene :)

P.S. Poza cytowanymi lekami doszła jeszcze lamotrygina.
  • 748 / 39 / 0
Może nie odstawka, ale po ponad miesiącu przerwy nakurwiałem dwa weekeny (teraz były święta i trochę więcej przez to poszło)
Ogólnie ok. 70ml przez 11dni.
Co polecacie, żeby wyjść z tego normalnie, bo nawet na etizolamie budzę się już o 4 i już czuję jak zaraz z chujowego snu się zacznie derealizacja, a sesja za pasem.
Pregabalina (150mg dziennie), etizolam (nasennie z melatoniną/zolpiclonem), lamotrygina i cetyryzyna/hydroksyzyna styknie?

Aha... no i oczywiście Olimp vita-min i Enterosive na odbudowę flory bo już czułem że tam niezły sajgon się dzieje.
  • 510 / 110 / 0
to żaden ciąg przecież ;) masz eti, wrzuć baklofen jak potrzebujesz i tyle raczej
Uwaga! Użytkownik farawayfromheaven nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 39 / 0
Wiesz, mam słaby organizm. Po mocnych przygodach teraz większe walenie kończy się lękami i brakiem snu (którego nie mam nawet kiedy nie biorę)
Za to powiem wam przyjaciele ze bylem w aptece, Pani powiedziala ze jest akruat lekarz i wyciągnąłem Lamotrix, Mitragen i kupiłem sobie też alertec i probiotyki

Czyli jest tak: Olimp vita-min (zapewnia przede wszystkim witaminy z grupy B co jest ważne), lamotrygina na zbicie glutaminianu, antyhistaminy i nasennie Mirtagen lub zamienie etizolam. Maksymalny harm reduction. Polecam.

Mirtagenu nie bierzcie na powaznie, jeszcze nie testowalem.
  • 904 / 175 / 0
Po takim ciągu to ten Twoj zjazd nie bedzie gorszy niz kac po średniej ilości alko. Parę godzin się pomęczysz i wieczorem będzie już gitara. Chyba po prostu szukasz pretekstu żeby polatać. Nie dramatyzuj jak baba.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 748 / 39 / 0
Ehh ziomek ziomek, nie mierz wszystkich swoja miara. Wczesniej tez byly tylko weekendowe i nie doszedlem do siebie do konca i troche dalem do wiwatu, efekt jest taki ze o ile sama odstawka mnie nie meczy to np. 5 nocy pod rzad w ktorych praktycznie nie spie a czuwam, koszmary itp. juz tak. Stosuje harm reduction a nie dramatyzuje. Zbilem glutaminian, zahamowalem histamine i jest o wiele lepiej. Jakby co zawsze bedzie pod reka. Nie mialem na celu pisac posta zeby cpuny mogly mi wygarnac noo ty to cipa jestes, tylko zeby przedstawic fajny sposob na gladkie wyjscie.
  • 257 / 5 / 0
Mi do odstawki wystarczy baklofen. Odstawka trwala 3 msc i skonczyla sie na detoxie bo giebla na baklo zamienilem :-D
Ale samo baklo w pelni wystarczy, nic wiecej nie potrzeba mi bylo po ciagu 2msc na 30 ml dziennie.
Zadnych witamin ani benzo, jadlem 15 tabl dziennie 25 mg i czulem sie świetnie. Spalem po 5min od zamkniecia oczu, lepiej niz po GBL
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 420 / 0
Proszę nie wstawiać mi od razu warana bo chciałem zapytac czysto teorytycznie/nieironicznie i dla własnej wiedzy
Czy samobójstwo to skuteczne wyjście z nałogu ? W końcu przestajemy ćpać
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 257 / 5 / 0
Moim zdaniem nie. Ale jestem pod wplywem gbla. Zadaj mi pytanie jak bede na ·Gieblowym zejsciu· Albo moze lepiej nie bo jak bede w tym stanie to znaczy ze powinienem zejsc
Absolutnie najgorzej. Musze dzis zalatwic baklo. Albo w czwartek.
Dopoki mam pieniadze to nie mam zadnego oporu wewnetrznego przeciwko zadnym uzywkom.

To jest najgorsze ze wystarczy 6 dni ciagu ktore przelatuja blyskawicznie i czuje sie fizycznie wjebany jakbym klony zarl miesiac non stop albo pil alko nie podnoszac sie z lozka bo nie mialbym sily na nic w takim stanie.
Tylko GBL zmusza do przyjmowania 24/7 mimo doświadczenia z cala masa narkotykow w tym benzo, morfina, metkatynon, tramal, mefedron, 3mmc, alfapvp, pentedron. Tych nowych ketonow nie ma co wspominac.
A jeszcze baklofen. Jak widac tylko gaba b przyjmowane w ciagu.
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.