Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Nie no, aktualnie trzeźwy.
Ostatnio udało mi się wyciągnąć gościa z nałogu 3-miesięcznego przy pomocy wyłącznie pregabaliny i lamotryginy (złote duo, powiedziałbym wręcz), ale był pod ręką, to go mogłem odpowiednio kontrolować.
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
02 marca 2017zielony_indeks pisze: Udało mi się w końcu zdobyć urlop i poukładać wszystko tak, że mam wkrótce 14dni na odstawkę bez poważnych obowiązków i pilnych zadań na głowie w tym czasie. Cel jest jeden. Uzbrojony w pregabaline i baclo stoczę niezwykle trudny bój z tym paskudztwem.
Wspaniale jest nie spoglądać na klepsydrę wypełnioną przezroczystą cieczą.
WIELKIE DZIĘKI Fene :)
P.S. Poza cytowanymi lekami doszła jeszcze lamotrygina.
Ogólnie ok. 70ml przez 11dni.
Co polecacie, żeby wyjść z tego normalnie, bo nawet na etizolamie budzę się już o 4 i już czuję jak zaraz z chujowego snu się zacznie derealizacja, a sesja za pasem.
Pregabalina (150mg dziennie), etizolam (nasennie z melatoniną/zolpiclonem), lamotrygina i cetyryzyna/hydroksyzyna styknie?
Aha... no i oczywiście Olimp vita-min i Enterosive na odbudowę flory bo już czułem że tam niezły sajgon się dzieje.
Za to powiem wam przyjaciele ze bylem w aptece, Pani powiedziala ze jest akruat lekarz i wyciągnąłem Lamotrix, Mitragen i kupiłem sobie też alertec i probiotyki
Czyli jest tak: Olimp vita-min (zapewnia przede wszystkim witaminy z grupy B co jest ważne), lamotrygina na zbicie glutaminianu, antyhistaminy i nasennie Mirtagen lub zamienie etizolam. Maksymalny harm reduction. Polecam.
Mirtagenu nie bierzcie na powaznie, jeszcze nie testowalem.
Ale samo baklo w pelni wystarczy, nic wiecej nie potrzeba mi bylo po ciagu 2msc na 30 ml dziennie.
Zadnych witamin ani benzo, jadlem 15 tabl dziennie 25 mg i czulem sie świetnie. Spalem po 5min od zamkniecia oczu, lepiej niz po GBL
Czy samobójstwo to skuteczne wyjście z nałogu ? W końcu przestajemy ćpać
Absolutnie najgorzej. Musze dzis zalatwic baklo. Albo w czwartek.
Dopoki mam pieniadze to nie mam zadnego oporu wewnetrznego przeciwko zadnym uzywkom.
To jest najgorsze ze wystarczy 6 dni ciagu ktore przelatuja blyskawicznie i czuje sie fizycznie wjebany jakbym klony zarl miesiac non stop albo pil alko nie podnoszac sie z lozka bo nie mialbym sily na nic w takim stanie.
Tylko GBL zmusza do przyjmowania 24/7 mimo doświadczenia z cala masa narkotykow w tym benzo, morfina, metkatynon, tramal, mefedron, 3mmc, alfapvp, pentedron. Tych nowych ketonow nie ma co wspominac.
A jeszcze baklofen. Jak widac tylko gaba b przyjmowane w ciagu.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.