Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 143 / 3 / 0
Dzisiaj ponad 12 mg i problemy z koordynacją. Sprawy załatwione. Ale gdzie poczucie ulgi.
Bardzo mało 12 dla mnie. Muszę zmienić na przeciwdrgawkowe, a nie tylko 'senne lęki'.
"Słowo trauma z greki oznacza ranę, a wie pan jak jest sen po niemiecku? Traum. Rany rodzą potwory"

http://blackoleander.blogspot.com/
  • 3406 / 534 / 0
flubromazepam w pixach może długo wytrwać ? przechowywany w np. woreczku strunowym i plastikowej buteleczce po np. starych lekach.

Te zapytanie tyczy się ogólnie rcbenzo w pixach.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 578 / 14 / 0
Nie wiem skąd to przekonanie, że mogłoby być inaczej. Jeśli chcesz to trzymać do roku czasu to nawet nie masz się o co martwić.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 53 / / 0
Ile na pierwszy raz?
Dodam ,że jeszcze nigdy w życiu nie brałem benzo.
  • 85 / 7 / 0
4 - 8 mg, dodam że będziesz czuł ze 2 dni
  • 149 / 1 / 0
Kurwa tabletki szatana. Wczoraj na noc zarzucilem dwie a oprocz tego 50mg baclo ok 17 i dziziaj czuje sie jak najebany. Nie moge trzech prostych krokow zrobic a domownicy mowia ze bredze i cos pilem. Ciezki oddech i blednik szaleje. Nacpany jestem jak sto chui! Kiedy to sie skonczy? :retarded:
Aha dodoam ze jakbym byl sam w domu to moze nawet i fajnie. Nawet bym sobie poszedl spac czy cos. Ale zaraz mam sie wziac za naprawianie auta i jakos zachowywac sie przy domownikach. Moze to byc od mixu z doxycyklina? Biore antybiotyk juz jakis czas moze to dlatego :retarded:
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 2 / 0
thehyper pisze:
Jeśli ktoś ma problem z nabyciem glikolu propylenowego, polecam wykorzystać szeroko dostępny etanol 95%

(...)
Ja natomiast polecam dobre sklepy z akcesoriami do e-fajek. 100ml glikolu za kilka złotych, buteleczki różnych pojemności (w tym z pipetą), zakraplacze - nawet dodałem sobie kiedyś aromatu waniliowego do clonazolamu :-D
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 361 / 15 / 0
Nie wiem, czy to ze mną jest coś nie tak, czy sort taki. Ale chyba ze mną, bo po 10 mg relanium też niewiele czułem. 6-8 mg flubro rozpuszczonego w glikolu i oprócz lekkiego neutralnego przymulenia nic poza tym, już trzeci raz w tym tygodniu. Chyba czas uderzyć w klonazolam
  • 1342 / 48 / 0
Wez sobie więcej niż 8mg tego flubro to poczujesz. Relanium to gówno, kiedyś zjadłem pół blistra i działanie było na granicy placebo.
SESH
  • 242 / 13 / 0
U mnei to samo jednak. Do bromka nie ma porownania. Sort b3. W nocy ok 20 8mg, rano jak najebany lekko problemy z kordynacja. Czekam aż przejdzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.