Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1928 / 191 / 0
@Pietras00, tramy w sensie tramadol? Jeśli tak, to uważałbym na ryzyko ZS. Ale nie wiem też, jakie dawki czegokolwiek.
Take DXM and Be Happy
  • 3 / / 0
Witam jestem w posiadaniu kropli, zarzucałem już kilka razy ze sprite dawki od 300 do 600 mg. Za każdym razem jestem nie do życia, 0 przyjemności tylko leżę jak Kłoda, czasem jak schodziło to poprawiłem od razu ze 200 mg, w nocy przeleżałem ni to we śnie ni to na jawie huy wie jak to nazwać w takim letargu.Na drugi dzień rzygalem Macie jakieś propozycje z czym to połączyć żeby czuć się dobrze, może benzo? Czy po prostu opio nie jest dla mnie? 😒
  • 681 / 305 / 0
Witam
Dziś mój drugi raz z tramadolem, a jednocześnie zarzuciłem niezły w działaniu Mix :)
Wczoraj był mój pierwszy raz z trampkiem, wtedy rozgryzłem 3 tabletki Skudexa = 75x3= 225 mg tramadolu. Ważę prawie 120 kg. Poczułem się świetnie, lekkość, błogość, bez problemów, dobry nastrój.. + poprawiłem 4 piwkami.. = poszedłem spać :)
Dziś, teraz na takim miksie jestem :
Najpierw tramadol : 225 mg,
Po 2 godzinach... 4 piwka... ,
Po kolejnej godzinie.. 200 mg amfetaminy...,
Po kolejnej godzinie.. Lufa dobrego Zioła...,
Po kolejnej godzinie (teraz): Pije kolejne piwko, zadowolony, skoncentrowany, super ogólnie :)
Nie brałem benzo do tramadolu. Lekkie dreszcze, drgaweczki posiadam właśnie, w apteczce mam Relanium na wszelki wypadek.
Pozdrawiam
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 31 / / 0
Czy można miksować tramal Retard z GBLem?
  • 14 / / 0
Witam :) 250 mg Tramalu po ekstrakcji zarzucone o 18 ,kiedy mogę spróbować pana Władka żeby nie dostać zespołu serotoninowego ? Szczypior Tramalu nie łączy się z amfetamina.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2021 przez turkuc, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik turkuc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3178 / 895 / 5
Jutro po południu.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1635 / 1031 / 7
28 października 2021szczypior_2005 pisze:
W apteczce mam Relanium na wszelki wypadek.
Aha, czyli rozumiem że zażyjesz dopiero po tym, jak Cię wytelepie? diazepam nie ma być na wszelki wypadek, tylko aby przed wypadkiem wszelakim zabezpieczyć. Zawsze przed, albo razem z tramadolem.
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 14 / / 0
CATCHaFALL niektórzy musza mieć gruba jazdę ze zdrowiem żeby się nauczyć

scalono - WRB

Kolejne pytanko z rodzaju "niecierpliwy N" środa 200 mg tramu,czwartek 200 mg o 21 o 4 rano 750 mg pregabaliny i do pracy ,teraz 18 godzina tram 250 mg (ostatni raz bo więcej niemam i niechce) nic nie zadziałało ,kompletnie nic nie czuję po 2,5 h to znaczy że w mózgu nie zadziała (serotonina).Można Władka czy nie bardzo ? (jak jest jakieś ryzyko to ja tam i tak wolę poczekać do tej 12-11 następnego dnia)
Uwaga! Użytkownik turkuc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Zabić nie powinno. Tylko nie przesadzaj z władem.
  • 14 / / 0
Spoko nic się nie stało za 3 dni spróbowałem kolejny raz z ekstrakcja i zadziałało ;) pozdro ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.