Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 418 / 2 / 0
Coś takiego jak naprawa zepsutych plików, które sa widoczne jako zdolne do użytku ale generują obciążenie :d
  • 1587 / 11 / 0
Kurwik, ale to nie jest tak, że ja krytykuję codzienną medytację, ja po prostu mam mało energii, nie wyrabiam się z tworzeniem, czytaniem książek, więc tym bardziej z codzienną medytacją, aczkolwiek taka odświętna ma moim zdaniem bardziej mistyczny, patetyczny nastrój.
  • 392 / 4 / 0
Ja próbuje, ale ciężko mi idzie jak cały świat na głowie leży i trzeba się szarpać z życiem.
Pamiętajcie kiedy się modlimy Źródło nas słucha, kiedy medytujemy odpowiada.
  • 3490 / 57 / 0
Jesteś zwyczajnie leniwa. Każdy znajdzie w ciągu dnia wolne 15-30 minut, żeby zająć się sobą. Te wymówki są tylko i wyłącznie wymówkami do tego słabymi. Masz 30 minut dziennie na siedzenie przy kompie, czytanie książek nie na studia?

Jak już mówiłem, to źle, że w medytacji nie szukasz medytacji, a rozrywki. Medytacja nie ma się podobać, być robiona bo jest miło i fajnie. To jest chodzenie swojemu ego na rękę. Kompletne pudło. Lepiej w ogóle nie medytować moim zdaniem.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 8 / 0
Kurwiku, jadasz jeszcze psychodeliki?? Czy po 'puszczeniu' wszystkiego nie eksploatujesz już tego obszaru?

Napisz, proszę.

I jak to jest z Twoim ego? Szlifujesz je trzymając na dydtans we własnych dłoniach? Przycinasz jak roślinkę?

Napisz.
  • 3490 / 57 / 0
Nie puściłem wszystkiego, patrz na mój podpis. Jadam.

Kiedy zauważę tendencję staram się od niej "odwiązać". Kiedy widzę, że rodzi się lenistwo to staram się nie działać podług jego podszeptów. Kiedy rodzi się gniew i ogarnę to uświadamiam sobie, że to tylko emocja i porzucam zachowanie wynikające z gniewu. I tak dalej. Pomaga ciągłe przypominanie sobie o naturze zjawisk.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 8 / 0
Lecz nie tamujesz emocji, pozwalasz im przepływać przed oczami Obserwującego nie tamując i nie dolewając nic??
  • 3490 / 57 / 0
Na tyle na ile mogę. Czasem zdarzy się wyjebać. Miewam problem z tym, że wyłączam negatywne emocje zwrotem w pustkę, głupi mechanizm.

PS. Napiszę na wszelki wypadek: Proszę, nie idealizuj mnie w żaden sposób bo się srogo zawiedziesz. Tam nic nie ma.
Ostatnio zmieniony 27 października 2011 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2235 / 8 / 0
Przybliż ten mechanizm, nie bardzo rozumiem.

Nie sądzisz że wszelkie emocje powinny być uwalniane im intensywniej tym szybciej się wypróżniają, o ile nic nie trzyma się pod pokładem co je nakręca.

Jak często jadasz?

Mi pozwolono zebrać małą pojedyńczą dawkę Ciała, tyle tylko ile faktycznie potrzeba by umrzeć, tyle tylko, by zachować je do właściwego momentu u schylku historii, ot cały moj sezon - 45 maleńkich przyjaciół. O więcej w sumie nie prosiłem, nie mam czego się fochać.

Od tamtej pory gdy przeslałem Ci grzybki ani razu nie pozwolono mi ich zjeść. Owszem, zjadłem jedną w tym roku - jedną lysice - ciekawe działanie, ale koniec końcow przez dwa lata nie odważylem się na śmierć.

Jest jakiś twoj grzybowy TR? Chcę Cię czytać.
  • 392 / 4 / 0
Hej Abli bądź człowiekiem załatw mi grzybków bo w moich rejonach posucha straszna.

warn - handel jakikolwiek jest zakazany - Wendrowycz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.