Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Pamiętajcie kiedy się modlimy Źródło nas słucha, kiedy medytujemy odpowiada.
Jak już mówiłem, to źle, że w medytacji nie szukasz medytacji, a rozrywki. Medytacja nie ma się podobać, być robiona bo jest miło i fajnie. To jest chodzenie swojemu ego na rękę. Kompletne pudło. Lepiej w ogóle nie medytować moim zdaniem.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Napisz, proszę.
I jak to jest z Twoim ego? Szlifujesz je trzymając na dydtans we własnych dłoniach? Przycinasz jak roślinkę?
Napisz.
Kiedy zauważę tendencję staram się od niej "odwiązać". Kiedy widzę, że rodzi się lenistwo to staram się nie działać podług jego podszeptów. Kiedy rodzi się gniew i ogarnę to uświadamiam sobie, że to tylko emocja i porzucam zachowanie wynikające z gniewu. I tak dalej. Pomaga ciągłe przypominanie sobie o naturze zjawisk.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
PS. Napiszę na wszelki wypadek: Proszę, nie idealizuj mnie w żaden sposób bo się srogo zawiedziesz. Tam nic nie ma.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Nie sądzisz że wszelkie emocje powinny być uwalniane im intensywniej tym szybciej się wypróżniają, o ile nic nie trzyma się pod pokładem co je nakręca.
Jak często jadasz?
Mi pozwolono zebrać małą pojedyńczą dawkę Ciała, tyle tylko ile faktycznie potrzeba by umrzeć, tyle tylko, by zachować je do właściwego momentu u schylku historii, ot cały moj sezon - 45 maleńkich przyjaciół. O więcej w sumie nie prosiłem, nie mam czego się fochać.
Od tamtej pory gdy przeslałem Ci grzybki ani razu nie pozwolono mi ich zjeść. Owszem, zjadłem jedną w tym roku - jedną lysice - ciekawe działanie, ale koniec końcow przez dwa lata nie odważylem się na śmierć.
Jest jakiś twoj grzybowy TR? Chcę Cię czytać.
warn - handel jakikolwiek jest zakazany - Wendrowycz
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.