4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
[quote="koala"]
ed]

dzięki koala ,właśnie takiej odpowiedzi potrzebowałem ,a nie moglem tego nigdzie znaleźć ,przeczytałem cały temat a tu dopiero na ostatniej stronce tak dobra nowina :-)
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ja bym raczej przypierdolił mefa po nosie i od razu zgrzał jakieś opio.
ściecha podczas opiatowego haju zbyt go wypłyciła imo, lepiej by było nałożyć na siebie obie substancje.
  • 992 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Dostałem chyba mefedron, poprzedni nie był taki jak ten. Ten wypiepsza w orbitą nawet po 250 oral, i 4h dobitych poźniej 125mg było niebo. Słodko, cieplutto i miło. Fajnie raz na jakiś czas tak zchilloutować.
[H]R Crew
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
narcotic_dream pisze:
Dostałem chyba mefedron, poprzedni nie był taki jak ten. Ten wypiepsza w orbitą nawet po 250 oral, i 4h dobitych poźniej 125mg było niebo. Słodko, cieplutto i miło. Fajnie raz na jakiś czas tak zchilloutować.
Opowiedz mi o tej błogości i ciepłości. Osobiście na stymulantach mnie raczej ogromna gadka i euforia bierze, taka LATAM WSZĘDZIE, ale nigdy błogość. Tak samo jak niektórzy czują "zamotanie", a ja na przykład czystość myśli. Chciałbym się dowiedzieć co to definiuje, co i jak ogólnie. :)
Pozdrav!
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 992 / 98 / 0
Podobne do działania jakiegoś feno.. 2C-B? Chodziło mi o ten stan wyjabania na wszystko, super gadki po tym masywnym wejsciu są zajebiście przyjemne, brak zachamowań. Ogólnie miód. Sproszkowany.

heja
[H]R Crew
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TrueRoCket »
O ja bym nie chcial zaliczyc zwaly takiej z 1,5g po jakims 2c-x'ie...
Uwaga! Użytkownik TrueRoCket nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
1,5g któregoś 2c-x? :nuts:
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
kurva juz mefa na allegro mozna znalezc nawet ;/ ;/ ;/
  • 992 / 98 / 0
dobra ciii, bo usłyszą ;p %-D Co by niebyło, przedawkować nie łatwo, dostęp tak jak piszecie. Internet. Internetu uzywają nastolatki co już nawet niejeden potrafi programować, a co dopiero znaleść na "necie mefa i sie ućpać, bedziemy na kapie łał". Tak to jest...
[H]R Crew
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
w końcu przetestowałem mefa, 250mg oral i całkiem milutki, ale lajt i do MDMA się nie umywa (ciekawie się zrobiło dopiero po dopaleniu).
chociaz zdecydowanie przyjemniejszy od amf lub metkata

sniffa ani większych ilości chyba nie będę badał, bo i tak ostro wszedł na serducho i miałem mocne szczękościski i podobne sajdy, a na wejściu wariowało mi ciśnienie, ale takie 250mg na rewelka humorek, lekka empatie czy zabawe - zarowno w klubie, jak i przy spotkaniu towarzyskim - daje rade "z braku laku"
Ostatnio zmieniony 10 października 2009 przez electrofreak, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.