ed]
dzięki koala ,właśnie takiej odpowiedzi potrzebowałem ,a nie moglem tego nigdzie znaleźć ,przeczytałem cały temat a tu dopiero na ostatniej stronce tak dobra nowina :-)
ściecha podczas opiatowego haju zbyt go wypłyciła imo, lepiej by było nałożyć na siebie obie substancje.
narcotic_dream pisze: Dostałem chyba mefedron, poprzedni nie był taki jak ten. Ten wypiepsza w orbitą nawet po 250 oral, i 4h dobitych poźniej 125mg było niebo. Słodko, cieplutto i miło. Fajnie raz na jakiś czas tak zchilloutować.
Pozdrav!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
heja
chociaz zdecydowanie przyjemniejszy od amf lub metkata
sniffa ani większych ilości chyba nie będę badał, bo i tak ostro wszedł na serducho i miałem mocne szczękościski i podobne sajdy, a na wejściu wariowało mi ciśnienie, ale takie 250mg na rewelka humorek, lekka empatie czy zabawe - zarowno w klubie, jak i przy spotkaniu towarzyskim - daje rade "z braku laku"
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.