4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
[quote="koala"]
ed]

dzięki koala ,właśnie takiej odpowiedzi potrzebowałem ,a nie moglem tego nigdzie znaleźć ,przeczytałem cały temat a tu dopiero na ostatniej stronce tak dobra nowina :-)
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
ja bym raczej przypierdolił mefa po nosie i od razu zgrzał jakieś opio.
ściecha podczas opiatowego haju zbyt go wypłyciła imo, lepiej by było nałożyć na siebie obie substancje.
  • 992 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Dostałem chyba mefedron, poprzedni nie był taki jak ten. Ten wypiepsza w orbitą nawet po 250 oral, i 4h dobitych poźniej 125mg było niebo. Słodko, cieplutto i miło. Fajnie raz na jakiś czas tak zchilloutować.
[H]R Crew
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
narcotic_dream pisze:
Dostałem chyba mefedron, poprzedni nie był taki jak ten. Ten wypiepsza w orbitą nawet po 250 oral, i 4h dobitych poźniej 125mg było niebo. Słodko, cieplutto i miło. Fajnie raz na jakiś czas tak zchilloutować.
Opowiedz mi o tej błogości i ciepłości. Osobiście na stymulantach mnie raczej ogromna gadka i euforia bierze, taka LATAM WSZĘDZIE, ale nigdy błogość. Tak samo jak niektórzy czują "zamotanie", a ja na przykład czystość myśli. Chciałbym się dowiedzieć co to definiuje, co i jak ogólnie. :)
Pozdrav!
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 992 / 98 / 0
Podobne do działania jakiegoś feno.. 2C-B? Chodziło mi o ten stan wyjabania na wszystko, super gadki po tym masywnym wejsciu są zajebiście przyjemne, brak zachamowań. Ogólnie miód. Sproszkowany.

heja
[H]R Crew
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TrueRoCket »
O ja bym nie chcial zaliczyc zwaly takiej z 1,5g po jakims 2c-x'ie...
Uwaga! Użytkownik TrueRoCket nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
1,5g któregoś 2c-x? :nuts:
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
kurva juz mefa na allegro mozna znalezc nawet ;/ ;/ ;/
  • 992 / 98 / 0
dobra ciii, bo usłyszą ;p %-D Co by niebyło, przedawkować nie łatwo, dostęp tak jak piszecie. Internet. Internetu uzywają nastolatki co już nawet niejeden potrafi programować, a co dopiero znaleść na "necie mefa i sie ućpać, bedziemy na kapie łał". Tak to jest...
[H]R Crew
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
w końcu przetestowałem mefa, 250mg oral i całkiem milutki, ale lajt i do MDMA się nie umywa (ciekawie się zrobiło dopiero po dopaleniu).
chociaz zdecydowanie przyjemniejszy od amf lub metkata

sniffa ani większych ilości chyba nie będę badał, bo i tak ostro wszedł na serducho i miałem mocne szczękościski i podobne sajdy, a na wejściu wariowało mi ciśnienie, ale takie 250mg na rewelka humorek, lekka empatie czy zabawe - zarowno w klubie, jak i przy spotkaniu towarzyskim - daje rade "z braku laku"
Ostatnio zmieniony 10 października 2009 przez electrofreak, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.