Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
138
26%

Liczba głosów: 532

ODPOWIEDZ
  • 2948 / 247 / 0
Moje receptory nie narzekają, chyba im smakuje :D Ale krótko działa - tolerka.
  • 63 / 10 / 0
W stronę nr 1 to nie wiem, bo łykam w całości. Ale jak się uleje czasem, bo dupka przyswędzi i się nie leży, a łazi, to chyba tylko psychopatom ten kwach by smakował... co to za pytanie w ogóle, lel. Grunt, żeby receptorom smakowało, jak napisał Kolega wyżej. To im ma koda smakować, nie nam, huehuehue.
Niektórych filmów nie znajdziesz na torrentach... ;)
  • 10 / / 0
Nie jest dobra ale da się bez problemu przełknąć. :-D
  • 222 / 20 / 0
Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam ten wspaniały posmak sulfosyfu wyżerającego ci żołądek, gdy bekasz po popiciu colą czterdziestu tabletek thiocodinu
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 419 / 45 / 0
Ja też nie wyobrażam sobie piękniejszej rzeczy niż sączenie rozpuszczonego thiocodinu duszkiem. Można zmieszać jeszcze z PST w celu uzyskania dodatkowych walorów. Cola? To niemilstwo psujące cały wachlarz smakowy naszego napitku? Świętokradztwo.
  • 1342 / 48 / 0
Smakuje, zawsze dodaję sobie do kanapek thiocodin
SESH
  • 8 / / 0
Zatykam nos i leci.
Pamiętam do dziś jak kiedyś na skręcie wpierdoliłem paczkę thio na środku ulicy, chcę otworzyć sok do popicia, a tu korek mimo mych najszczerszych chęci nie chciał się oderwać od jego dolnej, przymocowanej części i chcąc nie chcąc musiałem tą papkę wygrzebywać językiem spomiędzy zębów, mając jednocześnie w ręku butelkę pełną soku (dopiero scyzorykiem dało się otworzyć).
Od tamtego dnia zawsze najpierw sprawdzam korek. : )
  • 1009 / 42 / 0
Ja mogę nawalić 20 tabletek do ryja. Byle trzymane były na końcu języka. Wtedy nie czuć ohydnego smaku. Do tego bardzo ciepły napój i jednym lykiem wsystko przechodzi przez gardło. 0 dyskomfortu.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 714 / 45 / 0
Jak już w buzi i woda pod ręką to zawsze poleci. Ja podziwiam tych co gryzą albo bez popity. Kurwa na skręcie nie wiem, ukradlbym jakaś wodę mineralną byle coś było. Lepsze: woda w toalecie. Ale na sucho nigdy. Na sucho tylko tussidex <3
  • 2116 / 630 / 0
Syropek - jakbym piła wodę z cukrem, zdecydowanie za słodki. Do tej pory pamiętam smak, a piłam baaardzo dawno temu. Z tego, co kojarzę, to cenowo nigdy się nie opłacał. Chyba, że ktoś miał parcie na 'drinki z kodeiną' a'la ju es ej. W smaku kojarzył mi się z Dipherganem w tejże postaci.

Thioco - w porównaniu z niektórymi ziołowymi tabletkami, jakie zdarzało mi się brać i rozgryzać, to nie jest źle. Przy zapijaniu colą nie ma co wybrzydzać. W sumie jak czasem zaglądam do knajpy to jestem zdziwiona, że sporo osób nie rozgryza. Dobrym patentem jest też użycie moździerza albo przerobienie tabsów na "jebany pył" i wymieszanie z jakimś jogurtem, z sokami nie polecam.

Antidol - po dobrze przeprowadzonej filtracji klarowna zawiesina miała taki specyficzny smak, który zawsze określałam jako "apteczny". Gorzki, ale z taką nieokreśloną nutą. Sterylną.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).