Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Czy kodeina Ci smakuje?
Tak! Jest cudowna!
180
34%
Nie, ale ujdzie w porównaniu do...
214
40%
Nie! Totalny syf!
139
26%

Liczba głosów: 533

ODPOWIEDZ
  • 2976 / 256 / 0
Moje receptory nie narzekają, chyba im smakuje :D Ale krótko działa - tolerka.
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 10 / 0
W stronę nr 1 to nie wiem, bo łykam w całości. Ale jak się uleje czasem, bo dupka przyswędzi i się nie leży, a łazi, to chyba tylko psychopatom ten kwach by smakował... co to za pytanie w ogóle, lel. Grunt, żeby receptorom smakowało, jak napisał Kolega wyżej. To im ma koda smakować, nie nam, huehuehue.
Niektórych filmów nie znajdziesz na torrentach... ;)
  • 10 / / 0
Nie jest dobra ale da się bez problemu przełknąć. :-D
  • 222 / 20 / 0
Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam ten wspaniały posmak sulfosyfu wyżerającego ci żołądek, gdy bekasz po popiciu colą czterdziestu tabletek thiocodinu
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 420 / 45 / 0
Ja też nie wyobrażam sobie piękniejszej rzeczy niż sączenie rozpuszczonego thiocodinu duszkiem. Można zmieszać jeszcze z PST w celu uzyskania dodatkowych walorów. Cola? To niemilstwo psujące cały wachlarz smakowy naszego napitku? Świętokradztwo.
  • 1342 / 48 / 0
Smakuje, zawsze dodaję sobie do kanapek thiocodin
SESH
  • 8 / / 0
Zatykam nos i leci.
Pamiętam do dziś jak kiedyś na skręcie wpierdoliłem paczkę thio na środku ulicy, chcę otworzyć sok do popicia, a tu korek mimo mych najszczerszych chęci nie chciał się oderwać od jego dolnej, przymocowanej części i chcąc nie chcąc musiałem tą papkę wygrzebywać językiem spomiędzy zębów, mając jednocześnie w ręku butelkę pełną soku (dopiero scyzorykiem dało się otworzyć).
Od tamtego dnia zawsze najpierw sprawdzam korek. : )
  • 1009 / 42 / 0
Ja mogę nawalić 20 tabletek do ryja. Byle trzymane były na końcu języka. Wtedy nie czuć ohydnego smaku. Do tego bardzo ciepły napój i jednym lykiem wsystko przechodzi przez gardło. 0 dyskomfortu.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 714 / 45 / 0
Jak już w buzi i woda pod ręką to zawsze poleci. Ja podziwiam tych co gryzą albo bez popity. Kurwa na skręcie nie wiem, ukradlbym jakaś wodę mineralną byle coś było. Lepsze: woda w toalecie. Ale na sucho nigdy. Na sucho tylko tussidex <3
  • 2116 / 634 / 0
Syropek - jakbym piła wodę z cukrem, zdecydowanie za słodki. Do tej pory pamiętam smak, a piłam baaardzo dawno temu. Z tego, co kojarzę, to cenowo nigdy się nie opłacał. Chyba, że ktoś miał parcie na 'drinki z kodeiną' a'la ju es ej. W smaku kojarzył mi się z Dipherganem w tejże postaci.

Thioco - w porównaniu z niektórymi ziołowymi tabletkami, jakie zdarzało mi się brać i rozgryzać, to nie jest źle. Przy zapijaniu colą nie ma co wybrzydzać. W sumie jak czasem zaglądam do knajpy to jestem zdziwiona, że sporo osób nie rozgryza. Dobrym patentem jest też użycie moździerza albo przerobienie tabsów na "jebany pył" i wymieszanie z jakimś jogurtem, z sokami nie polecam.

Antidol - po dobrze przeprowadzonej filtracji klarowna zawiesina miała taki specyficzny smak, który zawsze określałam jako "apteczny". Gorzki, ale z taką nieokreśloną nutą. Sterylną.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.