"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
31 marca 2025Aimar pisze: A jaką masz tolerkę na THC i jak często palisz? Próbowałeś może jakiś susz od Canopy Growth? Świetna jakość.
ale niestety pojawiały się czasem lęki co mnie odwodziło od częstszego sięgania po zioło. Dlatego też zdecydowałem się na MM mając nadzieję że tu mam czysty towar i rzeczywiście pod tym względem jest bardzo dobrze.
A co do nowej odmiany to już nie chcę więcej kupować i wywalać pieniądze żeby siedzieć zmulonym
@mellowdude dzięki za informację na pewno sprawdzę ten sposób i dam znać.
Podziel się posiłkiem, chamie
przykładowo: mi rodzinny na nfz wypsize wszystko łącznie z opio przez e-mail jak zgłoszę zapotrzebowanie na receptę, ale jak poproszę o MM to dostaje info zwrotne, że wyłącznie na osobistej wizycie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.