"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
31 marca 2025Aimar pisze: A jaką masz tolerkę na THC i jak często palisz? Próbowałeś może jakiś susz od Canopy Growth? Świetna jakość.
ale niestety pojawiały się czasem lęki co mnie odwodziło od częstszego sięgania po zioło. Dlatego też zdecydowałem się na MM mając nadzieję że tu mam czysty towar i rzeczywiście pod tym względem jest bardzo dobrze.
A co do nowej odmiany to już nie chcę więcej kupować i wywalać pieniądze żeby siedzieć zmulonym
@mellowdude dzięki za informację na pewno sprawdzę ten sposób i dam znać.
Podziel się posiłkiem, chamie
przykładowo: mi rodzinny na nfz wypsize wszystko łącznie z opio przez e-mail jak zgłoszę zapotrzebowanie na receptę, ale jak poproszę o MM to dostaje info zwrotne, że wyłącznie na osobistej wizycie.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.