Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
elomelo93 pisze:
jezeli od poniedzialku na tym jechalem zrobilem okolo grama wciagalem male dawki do 50 mg to jak na dzisiaj mi zostal gram to jest sens sie zabawic na tym dzis?
W zyciu nie probowalem takich malych dawek ale wydaje mi sie ze porzadna w sensie 300 czy cos powinna podzialac. A tak z ciekawosci jaki efekt daje dawka 50mg? Jest sens w ogole probowac?
  • 192 / 2 / 0
elomelo93 pisze:
jezeli od poniedzialku na tym jechalem zrobilem okolo grama wciagalem male dawki do 50 mg to jak na dzisiaj mi zostal gram to jest sens sie zabawic na tym dzis?
Zaczekaj chociaz do jutra z imprezką :)
Dobrze sie wyśpij, przygotuj, oraz dobre nastawienie i zobacz jak będzie :)

edit:
Jesli teraz czujesz sie okej i ostatnie twoje dawki nie działały źle to jutrzejsza zabawa na pewno będzie dobra. Tylko nie wiadomo do której wrzuty będzie dobra zabawa.
Pozdro.
  • 488 / 60 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Diabeuu666 »
Po około 4 miesięcznej przerwie od 3mmc kupiłem u [cut]
Zapodałem 300mg oralnie i co? i nic. lekkie wejście eufori nie uświadczyłem, lekka jakas faza taka bez wyrazu. Potem dorzuta 300mg i bylo troche euforii przez 5min hehe i ciarki na głowie. W sumie poszedl giet przez 5h. Lipa straszna

4 miechyu to przeciez spory okres odpoczynku.... wtf?!
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2014 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono z działu Sprzedawcy do wątku tematycznego pomimo złamania 4. punktu regulaminu działu ze względu na tematykę postu.
  • 1784 / 30 / 0
whispii87 pisze:
Pewnie masz wyrobiona tolerancje z racji czestotliwosci brania + naturalny niechwc jako reakcja organizmu na przetrucie. Zrob wieksza przerwe ewentualnie zmiana dawkowania za pare dni moze pomoc ale to i tak nie bwdzie to samo i tylko przedluzysz to co nie uniknone. Przy 3mmc chcac niechcac trzeba robic przerwy.
Przetrucie, w jakiś psosób substancja się kumuluje, czy receptory są zmęczone? A może przy wyczerpanej serotoninie organizm tak reaguje? Powinienem odstawić w ogóle serotogeniki?

[cut]

Warn. :evil: Zakaz dyskusji o vendorach poza działem Sprzedawcy.
| 13 |
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 206 / 3 / 0
Mi jak zaczęło schodzić po 2 giety na nocke i po tym jak nawywywijalem po ostatnim to spuscilemv 3,5gieta w kibel Poza tym mnie dotykają paranoje po ostrym nadupcaniu trójki
Poza tym sort tez wątpliwej jakości był
.
  • 677 / 2 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Nycomed »
Tez mialem ze 3-4 miesiace tydzien w tydzien i zawsze bylo git pomimo tolerancji, nie musialem zbytnio podnosić dawek:P Chyba mam naturalnie duzo serotoniny w mozgu i mi sie szybko regeneruje bo wystarczylo czasami 3 dni i balet od nowa.

Warn. W Dziale zakazane są rozmowy na temat substancji psychoaktywnych samych w sobie - temu celowi służy pozostała część Forum. Podobnie rzecz się ma z postami typu off-topic.
| 13 |
Powód: Przeniesiono z działu Sprzedawcy do wątku tematycznego pomimo złamania 4. punktu regulaminu działu ze względu na tematykę postu.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
Kumuluje? :) Wszystko ma swój okres półtrwania. Może placebo... Odstaw na kilka tygodni sam się przekonasz.
  • 1794 / 124 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Uroboros »
Miej na uwadze, ze to nie przerwa od 3-mmc jest wazna, acz przerwa od ketonow.

Warn. W Dziale zakazane są rozmowy na temat substancji psychoaktywnych samych w sobie - temu celowi służy pozostała część Forum. Podobnie rzecz się ma z postami typu off-topic.
| 13 |
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 488 / 60 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Diabeuu666 »
nie waliłem ketonów. jedynie a-pvp 4 razy w ilości 50mg przez okres 4 miechów. A kiedyś 3mmc działalo na mnie bardzo dobrze. 150-200mg oral robiło bardzo dobrze..

| 13 |
  • 33 / / 0
Nie jestem zadnym specem chemiczno-biologicznym ale po sobie juz z paroma substancjami zauwazylem ze po dluzszym naduzywaniu wystepuje jakas naturalna reakcja organizamu. Cos w rodzaju naturalnego wstretu ktory sie odczuwa do alkoholu po wiekszych imprezach. Wydaje mi sie ze jest to czysto psychiczne, a braki w seratoninie to pewnie wzmacniaja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.