Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
A swoją drogą dzisiaj pomyślałem o podtlenku azotu i chyba się przejadę do selgrosa po małe zakupy.
Swoją drogą 3 lata temu tam pracowałem na wózku widłowym i mnie wyjebali za kradzież naboi z dostaw, które przyjeżdżały
20 lipca 2024yikokode pisze: ładujesz 3 naboje do balona
22 lipca 2024yikokode pisze: To jest kwestia żeby balon był duży, a nie jakaś popierdółka najtańsza. Z trzech nabojów w dużym balonie wychodzi trochę grucha, więc nic dziwnego że taki zwykły i mały się podda.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
- cracker + dobry balon
- wpuszczać do płuc i znowu do balona do 3 razy, żeby osiągnąć najlepszy efekt
- zrobić sobie prowizoryczny filtr jak tutaj https://www.dancewizensw.org.au/filtering-nangs
- siedzieć xD
Ile maksymalnie w ciągu jednego posiedzienia mogę tego powdychać, żeby nie przesadzić i czy w ogóle da się z tym przesadzić?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ciekawa rzecz jakoby byl tez czesciowym agonista rec opioidowych kappa i delta
Czlowiek sie uczy czegos cale zycie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.