Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
A swoją drogą dzisiaj pomyślałem o podtlenku azotu i chyba się przejadę do selgrosa po małe zakupy.
Swoją drogą 3 lata temu tam pracowałem na wózku widłowym i mnie wyjebali za kradzież naboi z dostaw, które przyjeżdżały
20 lipca 2024yikokode pisze: ładujesz 3 naboje do balona
22 lipca 2024yikokode pisze: To jest kwestia żeby balon był duży, a nie jakaś popierdółka najtańsza. Z trzech nabojów w dużym balonie wychodzi trochę grucha, więc nic dziwnego że taki zwykły i mały się podda.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
- cracker + dobry balon
- wpuszczać do płuc i znowu do balona do 3 razy, żeby osiągnąć najlepszy efekt
- zrobić sobie prowizoryczny filtr jak tutaj https://www.dancewizensw.org.au/filtering-nangs
- siedzieć xD
Ile maksymalnie w ciągu jednego posiedzienia mogę tego powdychać, żeby nie przesadzić i czy w ogóle da się z tym przesadzić?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ciekawa rzecz jakoby byl tez czesciowym agonista rec opioidowych kappa i delta
Czlowiek sie uczy czegos cale zycie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.