Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 211 / 29 / 4
Wystarczy skruszyć na taki pyłek i wciągnąć. A co do rozpuszczalności to nie mam pojęcia, bo nie mam zamiaru tego pić;d
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
wwr18 pisze:
Wystarczy skruszyć na taki pyłek i wciągnąć. A co do rozpuszczalności to nie mam pojęcia, bo nie mam zamiaru tego pić;d
Nie trzeba na pyłek, wystarczy tak jak Satfi pisze, aby się zmieścił, bo czasami jak Ci nabłonek migawkowy w nosie potarga to pierdolnięcie bywa większe %-D .

Co to rozpuszczania , rozpuszczaja się te kryształy całkiem całkiem szybko,w zależności od objętości potrzebnej rzecz jasna %-D .
wwr18 można to zażywać w postaci roztworu wodnego /etanolowego lub dożylnie. W zależności od preferencji rzecz jasna . Więc nie koniecznie trzeba połykać , a jeśli nawet to doustnie polecam ze względu na przedłużone działanie szczególnie jeśli chodzi o dorzucanie.
Ja zawsze zaczynam sniif a następnie bombki lub poprostu połykam kryształki :yay: :yay: :yay:
  • 211 / 29 / 4
koljaczek pisze:

Co to rozpuszczania , rozpuszczaja się te kryształy całkiem całkiem szybko,w zależności od objętości potrzebnej rzecz jasna %-D .
wwr18 można to zażywać w postaci roztworu wodnego /etanolowego lub dożylnie. W zależności od preferencji rzecz jasna . Więc nie koniecznie trzeba połykać , a jeśli nawet to doustnie polecam ze względu na przedłużone działanie szczególnie jeśli chodzi o dorzucanie.
Ja zawsze zaczynam sniif a następnie bombki lub poprostu połykam kryształki :yay: :yay: :yay:
Wiesz co, mnie zawsze bardziej kręciły kreski :cool: bombka nie ma takiego klimatu jak sniff. Ale w sumie spróbuje z tą bombką, jeśli działa dłużej to czemu nie:) a za iv to się nawet nie zabieram :nuts:

Też wam po sniffie wariowały śliniaki? Chyba w całym swoim życiu nie wyplułem więcej śliny co dziś %-D

Zamawiam następną dostawe :-D Bardzo fajna ta substancja
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 869 / 15 / 0
po prawie 2 miesiącach +/- 15 mg pente i.v. robi kurewską robotę. Idealnie: motywacja do działania po minucie, speed (ale przyjemny), prawie euforia. Perfekcyjny do załatwiania paru zaległych spraw na mieście ;) dobrze, że nie jadę sama, bo bym chyba obcych ludzi zaczepiała w ogromnej potrzebie rozmowy.

pozdro! :heart:
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 285 / 2 / 0
W moim mniemaniu, gdy go testowałem, był takim "współczesnym" MDPV. Czułem iż to będzie dość dobry zamiennik.

Też wam po sniffie wariowały śliniaki? Chyba w całym swoim życiu nie wyplułem więcej śliny co dziś %-D
Daj spokój, basen w ryju %-D
  • 14 / 1 / 0
Ostatnio zamówiłem pentedron po promocji 25pln za gram i od innego dystrybutora pentedron i etylofenidat po normalnej cenie, i tu nasuwa się moje pytanie czy ktoś zamawiał ten w cenie promocyjnej ? Pytam, bo staf od firmy, u której często zamawiam bardzo się różni od tego taniego; nie tylko działaniem, bo przy dawkach naprawdę dużych nie odczuwam euforii, empatii ani jakiegoś mocnego kopa trzeźwości i czystości umysłu Sama stymulacja i do tego zbiera na rzyganie.

Nie robi się w ogóle żółty w nosie i nie ma słonego smaku zbytnio. Wygląd też ma jakiś dziwny bo wygląda jak zbita szyba na małe kawałki i troche proszku prawie pyłu.
Nie wiem czy to wina tolerancji, bo zużyłem Pente i etylofenidat w 3 dni (1g Pente i Etylo też 1g), a to był sort droższy i odczuwalnie lepszy, dopiero po tym zacząłem testować ten tańszy i lipa totalna grama potrafie zrobić w 2 godziny i w nocy usnąc przy pomocy małej ilości neuroli. Możliwe, że Perazyna może tak niwelować efekty ? Biore ok godziny 21:00 100mg perazyny, a pentedron snifem o 5 rano przed pracą. Nie wiem co zmienić; czy staf, czy nie brać perazyny i spać w nocy 3 godziny, czy po prostu zrobić sobie miesięczną przerwe. Możliwe, że odpowiedzi znalazłbym w temacie ale łeb mi pęka i nie dałbym rady nic znaleźć. Z góry dziękuje za odpowiedź.
...Już bez oka jak stara sowa, dużo wypiłem boli mnie głowa, też mi nowina kac moim bratem, zapierdalamy po fete fiatem...
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
  • 438 / 6 / 0
alessandroc105 pisze:
Ostatnio zamówiłem Pentedron po promocji 25pln za gram
Też zamawiam na xxx.xxxxxxxxxxxxxxxxxxx.xxx.xx gdzie w odpowiednim dziale znajdują się w tej samej cenie ethcat i etylofenidat.
Pentedron z tamtąd jest w postaci nieregularnych aczkolwiek naprawdę sporych kryształków, worek wyposażony w dwie naklejki, pakowany w kartkę,kopertę, kopertę i znów w kopertę tak?

prawdą jest , że pomimo iż wygląd, smak ma jak większość pentedronów na rynku bywa i tak że 1g robię w noc,ale nie mniej , pomimo iż stary wyjadacz ze mnie to nie dał bym rady .
Czasami odczuwam,że bywa słabszy , ale euforii żadko doznaję po pente dawki sniff/oral 0.06-0.12.
Etylo z tamtej promocji też nijaki , a ethcat trzepie niemiłosiernie ale taki krystaliczny puder w dodatku lepki ,

little-offtop
Zatem nie jest to pierwyj sort. ale jak zamawiam z tamtąd 10-20 pente zawsze dostaję gratisa: gram jakiegoś śmiecia tj. 3,4dmmc lub EPH, próbowałem z tamtad również MXE i po 50mg pod język, 30 w nos , 30 na język byłem w stanie dojść bocianim krokiem do sklepu, chociaż nie rozumiałem istoty zakupów.a wizuale tylko przy zamknietych oczach . Więc i tak nawet MXE z tamtad pozostawia co nieco do życzenia
  • 14 / 1 / 0
Tak, pakują to, jakby nie wiedzieli co z kopertami zrobić, następnym razem chyba mi w kartonie przyślą. Też zamawiałem 10g i dali gratis 3.4dmmc i ethcata chociaż mnie prawie nic nie ruszało więc robiłem mixy z pentedronem. Mi przy takich małych dawkach też nie daje nawet odcieniu euforii, ale przy 250-400mg snifem przez pół godziny nie mogę ogarnąć myśli. Głupota w chuj; człowiek sam sobie tolerke nabija a później pretensje do sprzedawcy, że lipe wciska. Nie ma co narzekać tylko zrobić przerwe:/
...Już bez oka jak stara sowa, dużo wypiłem boli mnie głowa, też mi nowina kac moim bratem, zapierdalamy po fete fiatem...
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
  • 438 / 6 / 0
**** nie wiem, czy miesięczna przerwa jest wymagana, możliwe że to jest zarówno zbyt dużo neuroli , a jak jeszcze giebla dopijasz i dopalasz na sen coś to możliwe że subiektywnie odczuwasz słabsze działanie.
Też się zastanawiałem czy nie wina vendora/ceny , później sobie uświadomiłem że jestem ćpunem i szukam winnego , odpuszczam na tygodniu a w weekend znów badania i efekty każdorazowo inne

chyba znaczącym czynnikiem jest ogólne S&S, więc nosy do góry ! :)
  • 1425 / 81 / 0
Od mometu kiedy wziąłem ze 4 razy pentedron w sporych dawkach 0,5-1g tolerka na gbla poskoczyła mi bardzo..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.