Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
wwr18 pisze:Wystarczy skruszyć na taki pyłek i wciągnąć. A co do rozpuszczalności to nie mam pojęcia, bo nie mam zamiaru tego pić;d
Co to rozpuszczania , rozpuszczaja się te kryształy całkiem całkiem szybko,w zależności od objętości potrzebnej rzecz jasna
wwr18 można to zażywać w postaci roztworu wodnego /etanolowego lub dożylnie. W zależności od preferencji rzecz jasna . Więc nie koniecznie trzeba połykać , a jeśli nawet to doustnie polecam ze względu na przedłużone działanie szczególnie jeśli chodzi o dorzucanie.
Ja zawsze zaczynam sniif a następnie bombki lub poprostu połykam kryształki :yay: :yay: :yay:
koljaczek pisze:
Co to rozpuszczania , rozpuszczaja się te kryształy całkiem całkiem szybko,w zależności od objętości potrzebnej rzecz jasna.
wwr18 można to zażywać w postaci roztworu wodnego /etanolowego lub dożylnie. W zależności od preferencji rzecz jasna . Więc nie koniecznie trzeba połykać , a jeśli nawet to doustnie polecam ze względu na przedłużone działanie szczególnie jeśli chodzi o dorzucanie.
Ja zawsze zaczynam sniif a następnie bombki lub poprostu połykam kryształki :yay: :yay: :yay:
Też wam po sniffie wariowały śliniaki? Chyba w całym swoim życiu nie wyplułem więcej śliny co dziś
Zamawiam następną dostawe :-D Bardzo fajna ta substancja
pozdro!
primum non nocere
Też wam po sniffie wariowały śliniaki? Chyba w całym swoim życiu nie wyplułem więcej śliny co dziś
Nie robi się w ogóle żółty w nosie i nie ma słonego smaku zbytnio. Wygląd też ma jakiś dziwny bo wygląda jak zbita szyba na małe kawałki i troche proszku prawie pyłu.
Nie wiem czy to wina tolerancji, bo zużyłem Pente i etylofenidat w 3 dni (1g Pente i Etylo też 1g), a to był sort droższy i odczuwalnie lepszy, dopiero po tym zacząłem testować ten tańszy i lipa totalna grama potrafie zrobić w 2 godziny i w nocy usnąc przy pomocy małej ilości neuroli. Możliwe, że Perazyna może tak niwelować efekty ? Biore ok godziny 21:00 100mg perazyny, a pentedron snifem o 5 rano przed pracą. Nie wiem co zmienić; czy staf, czy nie brać perazyny i spać w nocy 3 godziny, czy po prostu zrobić sobie miesięczną przerwe. Możliwe, że odpowiedzi znalazłbym w temacie ale łeb mi pęka i nie dałbym rady nic znaleźć. Z góry dziękuje za odpowiedź.
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
alessandroc105 pisze:Ostatnio zamówiłem Pentedron po promocji 25pln za gram
Pentedron z tamtąd jest w postaci nieregularnych aczkolwiek naprawdę sporych kryształków, worek wyposażony w dwie naklejki, pakowany w kartkę,kopertę, kopertę i znów w kopertę tak?
prawdą jest , że pomimo iż wygląd, smak ma jak większość pentedronów na rynku bywa i tak że 1g robię w noc,ale nie mniej , pomimo iż stary wyjadacz ze mnie to nie dał bym rady .
Czasami odczuwam,że bywa słabszy , ale euforii żadko doznaję po pente dawki sniff/oral 0.06-0.12.
Etylo z tamtej promocji też nijaki , a ethcat trzepie niemiłosiernie ale taki krystaliczny puder w dodatku lepki ,
little-offtop
Zatem nie jest to pierwyj sort. ale jak zamawiam z tamtąd 10-20 pente zawsze dostaję gratisa: gram jakiegoś śmiecia tj. 3,4dmmc lub EPH, próbowałem z tamtad również MXE i po 50mg pod język, 30 w nos , 30 na język byłem w stanie dojść bocianim krokiem do sklepu, chociaż nie rozumiałem istoty zakupów.a wizuale tylko przy zamknietych oczach . Więc i tak nawet MXE z tamtad pozostawia co nieco do życzenia
''Ludzie znają dziś cene wszystkiego, nie znając wartości niczego''
Też się zastanawiałem czy nie wina vendora/ceny , później sobie uświadomiłem że jestem ćpunem i szukam winnego , odpuszczam na tygodniu a w weekend znów badania i efekty każdorazowo inne
chyba znaczącym czynnikiem jest ogólne S&S, więc nosy do góry ! :)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.