Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 191 / 8 / 0
Dzięki za odpowiedź, mam jednak @pilleater do ciebie pytanie; czemu jesteś tak negatywnie nastwaiony na moją osobę ( bo takie wrażenie odniosłem czytając kilka odpowiedzi których mi udzieliłeś ) oczywiście zastosuję się do twoich rad jako, że jesteś osobą wyedukowaną z wieloletynim już stażem tu na forum i szanuję twoją osobę a tym bardziej zgromadzoną przez ciebie wiedzę. W każdym bądź razie dodam, że czekałem na odpowiedź i nie wystrzymałem i zaaplikowałem sobie jakiś czas temu ten niezbadany proszek w mięsień. Teraz już po przeczytaniu odpowiedzi od osoby kompetentnej wstrzymuję się od kolejnego podawania sobie różnych substancji.

Jeśli masz chęci i odrobinę wolnego czasu aby mi odpisać jeszcze raz za co będe szczrerze dozgonnie wdzięczny, powiedz kiedy mogę sobie aplikować MXE w mięsień aby nie było powikłań, bo przyznaję się bez bicia, że mnie "ciągnie" do zmiany postrzegania otaczającego mnie świata - wiem, że to oznaka mojej słabości ale na wytłumaczenie ( choć nie powinienem sobie szukać usprawiedliwień ) dodam, że walczę sam ze soba i swoimi skłonnościami do uzależnień, które podejżewam wyniosłem przebywając od urodzenia pod jednym dachem z alkoholikiem jakim jest mi najbliższa mi osoba - jedyna matka :-/ Nie jestem zadowolony z samego siebie, ale co zrobić ? Sznur i gałaź za domem odpada bo mam chęć istnienia.

Pozdrawiam, życzę zdrowia.

PS jeszcze raz dziękuję za odpowiedź i przepraszam za bałagan w mojej pisowni - jestem i bylem zawsze słaby z rodzimego języka i często opuszczałem lekcje - same błedy popełniałem i popełniam nadal, ale jak to mówią człwiek uczy się na błedach choć inni mówią, że człowiek uczy się całe życie a i tak umiera głupi. :wall:
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 5299 / 104 / 0
Nie jestem do Ciebie negatywnie nastawiony, gdybym był, prawdopodobnie przeczytałbyś pod swoim adresem epitety zawierające wyrażenia uznawane za wulgarne lub obraźliwe (najprawdopodobniej obie opcje) :)

Piszesz w kryzysowych, że zapodałeś to-tamto-sramto, a jak widzisz, że przeżyjesz i bez powikłań to sięgasz po igłę i walisz jakiś proch w mięsień chyba sobie nie zdając sprawy z możliwych konsekwencji jeśli tfu-tfu natrafiłbyś na jakieś zanieczyszczenia, które się nie odfiltrowały. Nawet nie chcę tego komentować ;]

Kiedy możesz zapodać bez powikłań z lekiem, jak widzisz już Ci weszło i nic Ci nie jest, więc jak zejdzie trochę to wiesz %-D Acz nie namawiam ani do igieł, ani do zapodawania, to ma być Twoja diecezja. Chociaż odpuściłbym aż do czasu kiedy lek przestanie działać, czyli albo do późnego wieczora, albo najlepiej do jutra
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 191 / 8 / 0
Mądre słowa, zastosuje się do twej rady jak mały kaziu gdy mama każe sprzątać w pokoju %-D / joke :-D

Tak btw; podpis pod twoim nickiem mówiący, że jesteś kompetentny mówi sam za siebie. Nie myśl sobie, że Ci w dupkę włażę bo nie o to mi chodzi. Tylko wiedz, że takich ludzi jak ty szanuję i uważnie czytam / słucham porad jakie otrzymuję ( chociaż jak mówiłem walczę sam ze sobą nieustannie ).

Zdrowia, miłego wieczoru i jeszcze raz dziękuję za pomoc. :hug:
Pop X and we doubled up the dossage :diabolic:
  • 203 / / 0
Miksował ktoś może 5-meo-mipta z MXE? Mam zamiar zmixować 25 mg mipta (dojapnie) po czym, jak już się będzie rozkręcał, przyjebać w nocha 75 mg MXE. Zależy mi głównie na modyfikacji działania psychodelika, niż na kompletnym przejęciu sterów przez dysocjację. Jeżeli mój plan jest kompletnie chujowy i bezsensu to prosiłbym o porady. Mam chujowy sort tego i tego, więc mix to jedyne co mi przyszło do głowy :rolleyes:
Do odważnych trip należy :)
  • 9 / / 0
Siema łączył ktoś DXM i MXE ? Co myślicie o takim mixie ? Jakie dawki na 1 raz ?
Z DXM znam się bardzo dobrze, MXE poznałem stosunkowo niedawno. Myślałem o 50mg + 300mg i ew. jakimś buchu, tylko nie wiem czy jest sens to łączyć.
  • 84 / 8 / 0
@Szamanowiec Dobry mix, w moim przypadku (z tego co pamiętam, proporcje podobne do Twoich) dysocjacja była silniejsza od psychodeli. Niemniej, oczywiście warto.

@Indoor Dobry pomysł i dobre proporcje. Pamiętam, zarzuciłem DXM, następnie MXE w nos. Choć jedna uwaga, strasznie mało zapamiętałem z tego tripu, jak nigdy przy samym DXM lub MXE.
  • 25 / / 0
witam. próbował ktoś mixu MXE + 4-AcO-DMT ?

MXE do tej pory próbowałem kilka razy, ostatni raz z 3-4 tyg temu. dawki były w zakresie 50-110mg, wspaniałe działanie przeciwlękowe i antydepresyjne oraz postanowienie ze koniec z dragami. taki efekt trochę sie utrzymywał, niestety wystarczyło jednorazowe zapalenie mj aby codziennosc wrócila, takze tym razem chciałem zafundowac mocniejsze a także trwalsze "czyszczenie" głowy

z aco-DMT do tej pory nie miałem stycznosci, dopiero dziś udało mi się ją znalesc, cena 90zł za 100mg to chyba nie jest okazja ale bardzo chce tego spróbowac plus wyniesc cos zmieniającego z tripu stąd pomysł na taki mix

jak sie wam taka opcja podoba, czy ma to wogóle sens ? czy lepiej zapodac samo aco-DMT ?

ewentualnie jakis inny polecany mix, co mnie interesuje to mocna psychodela i zmiana starych przyzwyczajen, motywacja, chęc do zmian itd :)
  • 5299 / 104 / 0
Próbowałem miksu 4-HO-MET (ta sama grupa tryptamin) z metoksą. Klawe połączenie, 4-H puszczało i szły kolejne dorzutki po 30-40 mg MXE. Na peaku tryptaminy bym nie wrzucał bo podoba mi się przejrzyste działanie psychodeliku. Za to kiedy najlepsze już puszcza wrzut metoksy powoduje chwilowy nawrót - w moim przypadku.

Napiszę tak profilaktycznie: psychodelik to głównie zabawka, natomiast chęć zmiany nie powinna na niej polegać głównie tylko na działaniu. Owszem, można dojść do ciekawych wniosków, jednak zmiany na lepsze to ma być wynik własnej pracy, nie kolorków
  • 25 / / 0
myslalem raczej o połączeniu 2 substancji naraz w dawce takiej zdrowiej zeby miec grubą podróż (takie dobrze na mnie działają) stąd pomysł na 25mg DMT oraz 100mg MXE naraz tylko nie chciałbym zrobić sobie tym krzywdy lub nie wykorzystac potencjału obu substancji ;-) czyli załadowanie obu naraz będzie niezbyt efektywne jesli chodzi o psychodele ?

co do zmian wiem że praca to podstawa a to tylko powinno być dodatkiem, niestety potrzebuje resetu żeby zabrac swoje leniwe dupsko do pracy
  • 5299 / 104 / 0
Nie znasz 4-AcO-DMT i od razu chcesz do tego zapodać aż 100 mg metoksy? Mam wrażenie, że nie jesteś za bardzo obyty z psychodelikami, jeśli chcesz się rzucić na głęboką wodę to pierw sprawdź czy umiesz pływać. Jeśli chcesz tak bardzo mocne kombo to zmniejsz dawkę metoksy o połowę i sniffnij po 20 minutach od zażycia 4-A. Jeśli jednak pokusisz się o setkę, miej na podorędziu kogoś choćby przez telefon. Z innej strony jeśli czujesz się mocny psychicznie i chcesz srogiej jazdy będąc przekonanym, że tak czy srak dasz radę to od biedy możesz i setkę zapodać. Zgadzam się, że pierwszy raz najlepszy itp, fajne są mocne efekty, ale po co za mocno? Szkoda organizmu imo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.