Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 27 / 2 / 0
Nazwa:Heineken
Kolor:Zielony
Kształt: Prostokąt
Logo:Napis Heineken
Kiedy kupione: listopada 2017 Pomorskie
Sposób przyjęcia:Oral
Opis działania:Na starcie pół dość poklepalo kumpel po kwasie namówił mnie na drugie pół.. Dobra pizda szczęka lata jak głupia empatia dość spora
Ocena działania:6/10
Dodatkowe komentarze:
  • 10 / / 0
Spotkał się ktoś z cukierkami w kształcie słonia?
  • 1 / / 0
Poproszę jakieś sprawdzone informacje na temat tego wariata.
Wiem, ze to stormtrooper jest, ale jaka jest jego dokładna zawartość pozostaje dla mnie zagadką ;/
https://zapodaj.net/43e88132c7853.jpg.html
  • 27 / 2 / 0
Nazwa:Whatsapp
Kolor:Zielony
Kształt: okrągy
Logo:Komorka w dymku
Gdzie kupione:Pomorskie
Sposób przyjęcia:cała troszkę pomieszala potem dorzut pol empatia lekkie mielenie szczęka miło się gardło potem znów dorzut całą no to przygrzalo mocne mielenie szczęka i lekkie shizy7/10
Opis działania:
Ocena działania:
  • 1 / 1 / 0
Witam mam dwie pigułki koloru bordowe jeden z logo VW z drugiej strony R oraz Pablo Escobar a z drugiej strony podobizna jego twarzy. Ktoś coś o nich wie?
  • 457 / 59 / 0
Widze, ze pojawil sie wątek niebieskich Tesli z Poznania więc może się wypowiem :)

w lubuskiem też są, bardzo je zachwalam zarówno ja jak i koledzy. na moje oko okolice 200mg, zazwyczaj jem pół i pół za 15-20min i jest akurat:)

aczkolwiek zdarzyło mi się jeść więcej, max 2 i było również dobrze, ale już poszatkowany film, nieogar.. niemniej jednak samo MDMA i polecam kazdemu :)

tabletka to błękitny trójkąt z wybitym (wypukłe napisy) logo tesli i napisem TESLA z jeden strony, a przedziałką z drugiej. widoczne są blade i lekko brązowe krysztaly
  • 280 / 20 / 0
06 listopada 2017Dreamliner1990 pisze:
Czy ktoś wie cos na temat zielonych trójkątów mitsubishi? Poznan, cena 30zl :old:
kilka miesięcy temu po zjedzeniu 5 oprócz rzygania niewiele doświadczyłam także jeśli to nadal te same nie polecam
  • 564 / 52 / 0
Zielone Giorgio Armani, ktos cos? Podobno wrzucaja egzystencjalne schematy na glowe, wizuale typu falowanie obrazu itp.
Predzej martwy niz slaby
  • 922 / 276 / 0
07 listopada 2017trotyl20 pisze:
Zielone Giorgio Armani, ktos cos? Podobno wrzucaja egzystencjalne schematy na glowe, wizuale typu falowanie obrazu itp.
Przypuszczam, ze 2C-B, lub MDA.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 4 / / 0
A jeszcze ktoś miał jakieś doswiadczenia z zielonymi trójkątami mitsubishi?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.