Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Kolor: Różowe oraz Niebieskie (2 różne piguły)
Kształt: prostokąt z uciętymi rogami
Logo: Byk z jednej strony, z drugiej napis Red Bull
Gdzie kupione: Dolny śląsk
Kiedy kupione: październik 2017
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Po ~5 kieliszkach wódki zapodałem z kumplem po 1 różowej (godzina 23), po około 50-60 minutach prawie nic nie czułem (zazwyczaj czekam ~40 minut na wjazd) więc zapodaliśmy po drugiej, tym razem niebieskiej, a w między czasie wleciało kolejne ~5 shotów. Wystrzał z butów nieziemski. Kumpel mówił, że nigdy nie czuł takiej miłości do ludzi i jak go jakimś cudem znalazłem na parkiecie to banan mu z gęby nie schodził. Skarżył się jedynie na lekki szczękościsk, ja nie czułem niczego takiego. Euforia niesamowita, kochałem wszystkich, wszyscy kochali mnie, oczywiście zostałem niekwestionowanym królem parkietu. Przetańczyłem całą noc na parkiecie, musieli mnie z niego ściągać. Muzyka wchodziła we mnie jak nóż w masło. Po wyjściu z klubu około 4 rano efekty powoli zaczęły znikać. Żadnych problemów z zaśnięciem. Rano oboje obudziliśmy się kompletnie bez kaca, za to ja z niezłym rozwolnieniem, podejrzewam, że od przedawkowania, jak wyczytałem, że siedzi w nich ~200 mg. Dodatkowo do 3 dni uczucie "suchych" i szczypiących ust - pewnie od odwodnienia, choć starałem się pić jakieś tam wody czy cole. Kumplowi nic nie było.
Ocena działania : 9/10, polecam
[ external image ]
Nazwa: ROLEX
Kolor: kremowo-szara z ciemnymi ciapkami
Kształt: okrąg, krawędzie w ząbek, podziałka
Logo: korona - logo ROLEX'a - wytloczka
Gdzie kupione: Holandia, Brabancja Połnocna
Kiedy kupione: przełom paż/list 2017r, ale dostepne sa caly czas
Sposób przyjęcia: oralnie, potem dożywlnie, potem znowu oralnie
Opis działania:
TwÓ emka z Holly -bardzo wysoka jakosc wykonania - idealny odlew, farmaceutyczna dokladnosc i twardosc. Ciekawią ciapki - po efektach uwazam ze to pozostalosci po syntezie.
Wysoka w skali - 1-2-3 na 2,5 zawartosc MDMA. Brak odczucia dodatkow innej substancji.
Zakup ze zrodla ktore mialo juz garsc testow - takze na sobie. Powiedziano mi, ze cala pigula to duzo - wiec wez polowe. Ale taki ćpun jak ja - ze spalonymi podawaniem ketonów i.v. stykami potrzebuje wiekszej dawki.
1wszy raz - jedna, potem jeszcze dwie co 1,5h (odstep 20h)
2gi raz - dożylnie - jedna piguła na 3 shoty (odstep 7 dni)
3ci raz - trzy piguly naraz
Ocena działania:
9/10
Moc dzialania:
7/10
Ocena oplacalnosci:
tanio = 5eu / szt
Ocena korzysci:
7/10 = klepie mocno i bardzo bardzo przyjemnie ale dawka dla hajpa wysoko ponad dawke smiertelnika
Czy kupisz wiecej?
Zdecydowanie tak
Info o i.v.:
wg zrodel MDMA jest rozpuszczalna w wodzie, ale jak mniemam - zalezy to od formy i syntezy - jest ich kilka.
Ta pigula kruszuła sie miodzio - duzo latwiej niz MST, ALE:
brak rozpuszczalnosci w wodzie, takze po podgrzawniu, odstawieniu, intensywnym mieszaniu - czasem proces powtarzany z uwagi na jakas tam mala ilosc rozpuszczalną - roztwór zmieniał kołor w formie klarownej.
Takaz forma zostala podana, a na koniec z prochu co sie nie rozpuscil rozbełtał i tak co sie dalo i w kanał bez pierdolenia z filterkiem.
Dziala i.v.
Dziala dobrze i dosc dlugo = ok 30-40% czasu jak oral.
Przelicznik standardowy = ergo = i.v. = 30% max bezpiecznej dawki oral na start...
Po wjebaniu trzech naraz wiem ze najpewniej do ilosci jednej sztuki brak bedzie negatywów.
I.V. podane osobie ktora na wieczor pzyjmuje aktualnie min 30mg mianseryny (oddziaływanie na neuro-paliwa) oraz min 400mg tramadol retard (oddziaływanie na neuro-paliwa).
Charakterystyczne efekty dla tej interakcji w skali: bardzo slabe - w sensie odruch wymiotny, zaburzenia temp ciala. Brak szumu w uszach czy tego przeczucia: "Kurwa - to byl zly miks - chyba czas sie pomodlic o życie":p
Dla bezpieczenstwa serca i ukladu krazenia - podwojna dawka leku na nadcisnenie = Polpril 2x 5mg, oraz podwojna dawka leku przecihistaminowego (ale nie tylko - on takze oslabia wszelkie reakcje zlosliwe ukl. immo.) = lewoceteryzyna (Cezera) 2x 5mg.
Dodatkowe komentarze:
oto trip raport z pierwszego razu na piku trzech piguł:
link pozniej
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
Ogólnie byłem pijany i zjadłem pół- wyczesało aż za mocno.
Co w tym siedzi ??
23 października 2017eiffel65 pisze: czy spotkał się ktoś z niebieskim domino z przedziałką, na każdym inna ilość kropek, ale w któ®ych siedzi keton ?
ostatnio widziałem u znajomego jak otworzył worek to waliło ketonem na kilometr ;p zapach wypisz wymaluj zbliżony do 3 mmc :P no chyba że trzymane były z ketonami.
sam nie jadłem ale jestem ciekawy może ktoś miał podróbki na ketonach
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.