Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / 10 / 0
no przetestowane i mogę potwierdzić że działa, wchodzi po 15 minutach a nie po 40 jak po zwykłym rozkruszeniu i rozpuszczeniu. nie wiem co dokładnie ta soda robi z tym woskiem ale faktycznie warto. szkoda tylko że zamiast lekko gorzkiego alkaloidowego smaku który zdążyłam nawet polubić teraz roztwór zakurwia tanią oranżadką w proszku, no ale po jakimś czasie pewnie i to zacznie mi się dobrze kojarzyć
  • 1509 / 223 / 0
Kurde, gdyby nie było mi szkoda tak marnować majki to aż bym spróbowała takie coś sobie zmontować, bo interesuje mnie i kusi to "zakurwianie tanią orażadką w proszku". :D Lubiłam je. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 5157 / 898 / 0
Tak offtopując: to każde dziecko lat 90 może znów poczuć się jak za lat dzieciństwa IF you know what I mean :Djaś fasola
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1509 / 223 / 0
^ No kierde, o to mi chodzi! :D Ale mówię - nie jest to aż tak kuszące, żeby marnować na to tabsa MSTka.
  • 2372 / 315 / 0
Nie wiem o jakim proszku nawijacie, ale właśnie znalazłem takie cuś w mojej magicznej szufladzie z łakociami ;-)
//off-top //
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1509 / 223 / 0
Poważny towar, stary. :D Zazdro!
Kurde, im dłużej siedzę na tym forum niczego nie ćpając to mam większą pokusę do skołowania sobie tej majki znowu. Tak, wiem, nie jestem pierwszą osobą, która to o tym forum mówi.
  • 2372 / 315 / 0
Nie wiem tylko czy podać iv czy sniffem ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 8103 / 909 / 0
Wal i.v. to poczujesz wjazd.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Bałabym się tak od razu iv, to poważne sprawy są, a nie jakaś tam kodeina dla gimbów!
  • 570 / 4 / 0
Właściwie robiłem wszystko, tak jak trzeba, nie wiem czemu nie działało. Blister MST 200 mg zużyłem w ciągu jednego dnia, w dniu odebrania przesyłki. Pierwsze 5 tabl. z odstępami czasowymi, następne pięć, na raz wieczorem, po prostu rozkruszyłem i połknąłem. Po jakimś czasie urwał mi się film, obudziłem się po południu ze strasznym bólem głowy, mdłościami, zaburzeniami koordynacji ruchowej, zablokowanym przełykaniem; nie mogłem połknąć śliny, napić się itd. Opioidy zacząłem brać 2 lata temu; thiocodin, praktycznie codziennie 300 mg, sporadycznie 600, 900, 1050. Tramal w postaci syropu 96ml; spore ilości, kilka razy przedawkowany, po jakimś czasie przestał działać, U-47700, również kilka razy przedawkowane, także nie wiem jak wygląda moja sytuacja z tolerancją.

EDIT: Może niedostatecznie rozkruszyłem i tym samym nie pozbyłem się retardowych właściwości.. tak to wyglądało, wsypywałem to do wody, mieszałem i wypijałem:

https://www.dropbox.com/s/pwq6u0qaudfcy ... 0.png?dl=0
Ostatnio zmieniony 04 października 2017 przez Edziek408, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.