Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 173 / 10 / 0
no przetestowane i mogę potwierdzić że działa, wchodzi po 15 minutach a nie po 40 jak po zwykłym rozkruszeniu i rozpuszczeniu. nie wiem co dokładnie ta soda robi z tym woskiem ale faktycznie warto. szkoda tylko że zamiast lekko gorzkiego alkaloidowego smaku który zdążyłam nawet polubić teraz roztwór zakurwia tanią oranżadką w proszku, no ale po jakimś czasie pewnie i to zacznie mi się dobrze kojarzyć
  • 1509 / 223 / 0
Kurde, gdyby nie było mi szkoda tak marnować majki to aż bym spróbowała takie coś sobie zmontować, bo interesuje mnie i kusi to "zakurwianie tanią orażadką w proszku". :D Lubiłam je. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 5383 / 990 / 0
Tak offtopując: to każde dziecko lat 90 może znów poczuć się jak za lat dzieciństwa IF you know what I mean :Djaś fasola
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1509 / 223 / 0
^ No kierde, o to mi chodzi! :D Ale mówię - nie jest to aż tak kuszące, żeby marnować na to tabsa MSTka.
  • 2372 / 317 / 0
Nie wiem o jakim proszku nawijacie, ale właśnie znalazłem takie cuś w mojej magicznej szufladzie z łakociami ;-)
//off-top //
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1509 / 223 / 0
Poważny towar, stary. :D Zazdro!
Kurde, im dłużej siedzę na tym forum niczego nie ćpając to mam większą pokusę do skołowania sobie tej majki znowu. Tak, wiem, nie jestem pierwszą osobą, która to o tym forum mówi.
  • 2372 / 317 / 0
Nie wiem tylko czy podać iv czy sniffem ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 8103 / 914 / 0
Wal i.v. to poczujesz wjazd.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Bałabym się tak od razu iv, to poważne sprawy są, a nie jakaś tam kodeina dla gimbów!
  • 570 / 4 / 0
Właściwie robiłem wszystko, tak jak trzeba, nie wiem czemu nie działało. Blister MST 200 mg zużyłem w ciągu jednego dnia, w dniu odebrania przesyłki. Pierwsze 5 tabl. z odstępami czasowymi, następne pięć, na raz wieczorem, po prostu rozkruszyłem i połknąłem. Po jakimś czasie urwał mi się film, obudziłem się po południu ze strasznym bólem głowy, mdłościami, zaburzeniami koordynacji ruchowej, zablokowanym przełykaniem; nie mogłem połknąć śliny, napić się itd. Opioidy zacząłem brać 2 lata temu; thiocodin, praktycznie codziennie 300 mg, sporadycznie 600, 900, 1050. Tramal w postaci syropu 96ml; spore ilości, kilka razy przedawkowany, po jakimś czasie przestał działać, U-47700, również kilka razy przedawkowane, także nie wiem jak wygląda moja sytuacja z tolerancją.

EDIT: Może niedostatecznie rozkruszyłem i tym samym nie pozbyłem się retardowych właściwości.. tak to wyglądało, wsypywałem to do wody, mieszałem i wypijałem:

https://www.dropbox.com/s/pwq6u0qaudfcy ... 0.png?dl=0
Ostatnio zmieniony 04 października 2017 przez Edziek408, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.