Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
[mention]mj2086[/mention], weź jeszcze pare tabletek ibuprofenu i ewentualnie jak masz, to korzeń imbiru, albo imbir w proszku :)
pierwszy, żeby głowa nie bolała, a drugi, żeby jelita nie bolały., Oczywiście to tylko hipotetyczna sytuacja, której prawdopodobieństwo wystąpienia jest niewielkie. Ale warto być przygotowany, :)
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
29 września 2017Infamis pisze: Tel i powerbank, gps wlaczysz w tel. jakies endomondo czy cos takiego ;) I kup karimate po drodze za 20 zł nie pożałujesz (jesli idziesz na naturkę).
Ogólnie plan zahaczyć wioskowy sklepi kupić browara, a następnie w las jakieś 5km i później na plażę
minus, że teren bagnisty miejscami, oby się nie wfęfłać w jakieś pułapki
no i playlista uszykowana pod delikatne instrunemtale, trochę klasyki, trochę dobrych hausów no i w drodze wyjątku stary mroczny frenchcore :)
@neurobiolog iburom mam, imbir zaraz wezmę, srajtaśmę to nie trudno coś wymyśle ;)
dobra spierdalam bo późno coś ;)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
a jak trzeba było wracać przez ciemny las to zapuściłem jakieś stare frenchcory i dwóch pomocnych różowych samurajów mnie wyprowadziło z lasu ;)
ogólnie dzisiaj jestem na etapie "kurwa, czemu mi nikt mi wcześniej nie powiedział, że sajko jest takie fajne"
ale jeśli mam być szczery to też w sumie czuje się lekko niedoruchany, następnym razem min 2 kartony pójdą
Useless me and useless you...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.