wchodzi na serce?
podnosci cisnienie ?> miał ktos wazo po tym ?
da rade usnąć po 15h?
Lekko podniesione cisnienie, ale ogolnie bardzo przyjazna substancja.
btw.
Ulubiona fenylka Ann Shulgin, zony . Ulubiona, bo delikatna, kobieca również ze względubad sajdy jak i subtelne działanie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Sory za offtop.
Substancje: 2C-B-FLY, N2O, sildenafil, alkohol etylowy (piwo).
Ok. 12:55 2C-B-FLY, ja 20mg, Ona ok 16-17mg. Wcześniej ok. 3:20 pół dorety na ból. Ciężki bodyload, trzy godziny cierpienia i bólu. Ok. 15 ok. 50mg sildenafilu. Intensywny psychodeliczny seks z rozkminami na temat seksu bogów, podbijania państw czy łączenia się ich w jedno. Jakby seks dwojga osób był wielki jak zdarzenie geopolityczne dotyczące milionów ludzi, albo jakieś zdarzenie kosmiczne pokroju supernowej czy formowania planet.
Później nabój N2O – kolorowe wizuale, rozczepianie obrazu na kilka o jednym, intensywnym, neonowym kolorze, jakby zdjęcie do oglądania przez okulary 3D, ale zamiast niebieskiego i czerwonego, szereg różnych kolorów, głównie neonowych. Brak przebicia się, podobnie jak wcześniej w trakcie N2O na 4-ho-mipcie wraz z Nią.
Potem kolejny seks, może godzinny, może prawie dwugodzinny, tym razem mniej w nim psychodeli, a więcej euforii i empatii. Ona była Boginią, pasją, spełnieniem, seksem, miłością, orgazmem, zaś sam seks był ekstazą, wyzwoleniem, osiągnięciem wszystkich możliwych celów, penetracja waginy penisem była zwycięstwem, euforią, sukcesem, pierdolnięciem. Będąc w niej wygrywałem miliardy dolarów, wciągałem koks i leciałem w kosmos jednocześnie. Niesamowita więź, cudowne połączenie, fantastyczny, intensywny stosunek. Jakby praseks, seks pierwotny, pierwszy, najlepszy, wzorcowy, na którym inne się wzorują i którego są pochodną. Być może najdłuższa penetracja w życiu bez wyjmowania penisa z waginy. Będąc w niej czułem spełnienie, euforię, czułem, że jestem tam, gdzie powinienem być. Penis w waginie był jakby przypieczętowaniem wszystkiego, co nas łączy, na czele z połączeniem dusz i umysłów w duchowy i mentalny, by nie powiedzieć, telepatyczny sposób.
Po wszystkim znów nabój z N2O, bez intensywniejszej psychodeli, duże panowanie nad wszystkim. Do tego kilka łyków naparu z damiany. Spacer po piwo, intensywne barwa światła niebieskiego i fioletowego z neonów i lampek świątecznych. Później na zjeździe, od ok. 20:45 wzwyż dwa piwa 5,6%. W międzyczasie fantastyczny seks oralny. Koniec ok. 1:00.
Wnioski? Bierzcie to parami i ruchajcie się ;)
Zerowa tolerancja. Działanie progowe. 2 razy zobaczyłem fraktal na suficie. Poczucie dotyku zmienione. Pojebane koncepcyjnie sny. Tabletka leżała ze 3 miesiące w miejscu suchym, ciemnym, ale w temperaturze pokojowej.
Jak długo będzie się utrzymywała tolerancja po tej nieudanej próbie ?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.