Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
scr pisze:
]
ohYeah pisze:
próbuj dragów o profilu serotoninowym (etylon, brefedron, 6-apb, 3-mmc...). wg mnie ich działanie Ci się spodoba, skoro właśnie tą quasi;)-euforię uznałeś za największy plus pentedronu.
ale serotonergiczna euforia to coś zupełnie innego niż dopaminergiczna. pente nie dziala na serotoninę w odczuwalnym stopniu. natomiast z serotonergików to akurat bym dodał do Twojej listy 5-API. (nie wiem jak inne, ale uwaga - nie komponuje się za dobrze z pentedronem).
wiem.
Chodziło mi o to, że autorowi posta najbardziej spodobał się krótko odczuwalny stan podniesionego nastroju (nie nazwał tego euforią), więc uznałam, że zaproponuję mu coś, po czym euforię (która jest zawsze pożądana przecież) będzie miał raczej pewną. :)

/btw, sama się skuszę na 5-API, bo nie próbowałam jeszcze,dzięki ;)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 252 / 4 / 0
Euforia dopaminowa jest o niebo lepsza od serotoninowej, problem w tym, że poza kokainą chyba nic nie wywołuje mocnej, silnej euforii od dopaminy... Nawet pomijając to, że ta pierwsza jest pełniejsza, bardziej naturalna i nie powala na kolana, to za 2h bani serotoninowej płacisz zwałą i dwutygodniową mordęgą aka "ale bym sobie zajebał".
Przez jednego człowieka nie zdelegalizują pente czy 3-MMC, gdyby tak było, to wszystko byłoby nielegalne, a już napewno 3,4DMMC, bo sam byłem świadkiem 4 przypadków, kiedy leczono ludzi ze zwały po tym. Według mnie powinniśmy dać mu spokój, pewnego dnia przesadzi i wyląduje w szpitalu, a wtedy miejmy nadzieję przeklnie całe RC i da nam spokój.
Ogólnie ogromne OT się zrobiło...
  • 311 / 4 / 0
NieZaczynaj ja pierdole rozjebałeś mnie tym waleniem konia na tej twojej wiagrze. Jak można żreć to żeby konia walic ?! Zaraz najem sie pentedronu ale nie wiem ile i czy sniff czy bombka. Przeczytałem 10 stron i nic... Ostatnio jadłem troche EPH i brefa no i jazdy dopiero mi schodzą z głowy... Takze nie wiem czy jeść ten pente czy zjeść 2dpmp ale chyba pente to mniejsze zło.
  • 253 / 5 / 0
2dpmp to nie takie zło tylko po prostu ten środek nie ma żadnych właściwości rekreacyjnych - to jest tylko stymulant do pracy. Pentedron natomiast może służyć do tego i tego, choć do pracy jest o wiele mniej efektywny ze względu na zbyt krótki czas działania.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 311 / 4 / 0
Zrobiłem mniej wiecej 125 już w trzech ruchach po troszku i spoko jest, ciśnienie na działanie jest:)
  • 303 / 7 / 0
Jak chcesz się "wjebać" to wciągaj. Przyjemność jest zajebista, bo dociągane kreski działają, prznajmniej te pierwsze :) Potem to utrzymywanie stanu który cały czas się pogarsza do zjazdu.
  • 4807 / 270 / 0
Utrzymywanie 'stanu' o wiele łatwiej idzie jeśli kolejne dawki się połyka zamiast wciągania. Substancja schodzi wtedy powoli i dość łagodnie, łatwo wyczuć spadek działania i dorzucić w odpowiednim momencie. Przy sniffie zawsze przesadzam i dzieją się różne dziwne rzeczy, CH.G.W. jak dobrze dorzucać w nosa.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 211 / 29 / 4
Jestem mile zaskoczony tą substancją :cheesy: Wziąłem 130mg i naprawdę się dobrze czuję, można to porównać do osiedlowej fety %-D Sort mam w kryształkach, jest to mój pierwszy kontakt z tą substancją, ale nie pierwszy z ketonami. Jeśli ktoś ma dostęp do chu**wej fety, to polecam pentedron :cool:
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Robiłam zamówienie na RCki, do koszyka wpadł również pentedron - ale dopiero teraz się kapłam, że jest w wersji 'cristal' %-D

I tu też pojawia się pytanie - jeśli chciałoby się sniffa, wystarczy po prostu rozkruszyć ? Nie będzie gorszy/gorzej wchodzący od normalnego ?
Druga kwestia to rozpuszczalność takiego kryształu - wystarczy do obojętnie jakiego płynu wrzucić i się rozpuści ? Czy może polecacie coś konkretnego ?
  • 1522 / 73 / 0
Krycha jest spoko, jeśli będzie takiej wielkości
[ external image ]
to nawet nie musisz go jakoś specjalnie kruszyć, byle się do nosa mieścił %-D .
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.