Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
scr pisze:]
ale serotonergiczna euforia to coś zupełnie innego niż dopaminergiczna. pente nie dziala na serotoninę w odczuwalnym stopniu. natomiast z serotonergików to akurat bym dodał do Twojej listy 5-API. (nie wiem jak inne, ale uwaga - nie komponuje się za dobrze z pentedronem).ohYeah pisze:próbuj dragów o profilu serotoninowym (etylon, brefedron, 6-apb, 3-mmc...). wg mnie ich działanie Ci się spodoba, skoro właśnie tą quasi;)-euforię uznałeś za największy plus pentedronu.
Chodziło mi o to, że autorowi posta najbardziej spodobał się krótko odczuwalny stan podniesionego nastroju (nie nazwał tego euforią), więc uznałam, że zaproponuję mu coś, po czym euforię (która jest zawsze pożądana przecież) będzie miał raczej pewną. :)
/btw, sama się skuszę na 5-API, bo nie próbowałam jeszcze,dzięki ;)
primum non nocere
Przez jednego człowieka nie zdelegalizują pente czy 3-MMC, gdyby tak było, to wszystko byłoby nielegalne, a już napewno 3,4DMMC, bo sam byłem świadkiem 4 przypadków, kiedy leczono ludzi ze zwały po tym. Według mnie powinniśmy dać mu spokój, pewnego dnia przesadzi i wyląduje w szpitalu, a wtedy miejmy nadzieję przeklnie całe RC i da nam spokój.
Ogólnie ogromne OT się zrobiło...
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
I tu też pojawia się pytanie - jeśli chciałoby się sniffa, wystarczy po prostu rozkruszyć ? Nie będzie gorszy/gorzej wchodzący od normalnego ?
Druga kwestia to rozpuszczalność takiego kryształu - wystarczy do obojętnie jakiego płynu wrzucić i się rozpuści ? Czy może polecacie coś konkretnego ?
[ external image ]
to nawet nie musisz go jakoś specjalnie kruszyć, byle się do nosa mieścił
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.