"Rutyna to rzecz zgubna "
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
W ogóle teraz patrzę, to mi się awatar na grzybie atomowym zawiesił ...
24 maja 2019Retrowirus pisze: Słuchajcie większość z was deprecjonuje chlorprotiksen ponieważ próbowała go jednokrotnie tymczasem uważam że bardziej obiektywną ocenę można wydać dopiero po tygodniu może dwóch stosowania wiadomo że na każdego świeżaka to od razu z zadziała jak obuchem w głowę w końcu to neurol
Nareszcie coś dla mnie
Żaden inny neuroleptyk nie działał na mnie nasennie tak dobrze i rano nie ma uczucia otępienia, pod warunkiem że dobrze się wyśpię.
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.