Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 410 / 8 / 0
tak, jest to analog fentanylu
  • 3449 / 122 / 8
Mastah pisze:
kikiki, wez sobie najzwyklejszy klucz do drzwi i nabierz tak na sama koncowke tego klucza towaru i wachnij.
Tak właśnie ludzie giną od przedawkowania fentanylu lub jego analogów.
  • 182 / 6 / 0
Ludzie gina bo sa pojebani i czytaja co internet im napisze. Kazdy normalny cpun z lekka doza przetrwania przyjebie lekko a potem dojebie a nie jak pedal jakis wjebie w siebie grama fenta.
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 3449 / 122 / 8
Tylko że tu nie chodzi o gram, tylko miligram. LSD też na oko byście jedli?
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2011 przez Czeslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 584 / 21 / 0
Czeslaw pisze:
Mastah pisze:
kikiki, wez sobie najzwyklejszy klucz do drzwi i nabierz tak na sama koncowke tego klucza towaru i wachnij.
Tak właśnie ludzie giną od przedawkowania fentanylu lub jego analogów.
A kto powiedzial ze to co ona ma to jest fentanyl? Jezeli to jest fent to pewnie sie przekreci nawet po malej dawce ale wieksze prawdopodobienstwo jest takie ze to nie fent.
  • 156 / 11 / 0
Mieszkanie koleżanki gdzieś wpizdu od centrum Warszawy. Tylko ja i ona, z głośników spokojna gotycka muzyka, porcja dla mnie 1/8 ćwiary i ampułka 1ml majki. Działanie przyjemne, ale to jeszcze nie to. W drodze powrotnej rzyganie jak kot aż pod sam próg domostwa.
  • 5 / / 0
dzisiaj!! zdecydowałem się,z kolegą który tez chciał sprobowac poszedłem na dworzec, postałem z godzinke, zapytałem z dwie osoby i miałem połówke i adres miejsca gdzie moge to zrobnic na legalu, w budynku przywitala nas serdeczna pani, dala czysty sprzet, wode i łyche z kwaskiem , wypelnilismy formulaż i babka wpuściła nas na sale z lustrami i metalowymi ladami, przerazilem się jakm zobaczylem tylu walących cponow na raz, ale chuk siedlismy i do roboty, ja już obyty ze strzykawkami jestem , ale kumpel nie... widze że patrzy błagalnym wzrokiem, wiec podchodze i zabieram sie do operacji, jednak salowa jak to zobaczyła, o powiedziala ze o nie dozwolone ze nie mozemy sie dotykac ani niczym wymieniac na terenie placowki, wiec kolega ze łzami w oczach wciagnął, ja puknołem ,towar sie slicznie rozpuscil do zera... a ja jeszcze bardziej, w tym momencie zostal mi tylko crack do sprobowania, i9 o co mi znane mam zaliczone.. jak na razie herka jest na 3cim miejscu w moich fav... :)
cho poniszczyc sie ze mno!
  • 1196 / 10 / 0
To chyba w Szwajcarii mieszkasz. HAHA.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
grizzly1982 pisze:
A skąd będziesz miała białą ? No chyba że siedzisz w londynie to i owszem. Oczywiście że działa duzo duzo słabiej niż jakbyś miała puknąć. Nigdy sam nie pukałem ale to logiczne. Nie znam kompletnie nikogo kto by wąchał. Każdy pali albo puka - normalny brąz.
Dokładnie, wciaganie nie daje rady, marnowanie towaru. Jeśli koleś ma biała i jest w Pl - pozazdrościć;)
Uwaga! Użytkownik Lew Leon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
mieszkam Teraz w Frankfurcie... dzisiaj drugi raz odwiedzilem lecznice, tym razem dostałem na miescie białą, nie wiedzialem ze jest taka różnica w dzialaniu , albo moje receptory sa bardziej wrobione, :)
cho poniszczyc sie ze mno!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.