04 października 2023Jiru090 pisze: Może i nie za trudne pytanie ale pojęcia akurat serio o tym nie mam bo fety nigdy się nie trzymałem (only ketony) a ceny znam tylko z marketów. Po ile chodzi naprawdę dobrej jakości feta na mieście? Od jedynki zaczynając
Przeniesiono do odpowiedniego tematu - D5
a kiedyś to hoho, nawet i pół grama można było dostać za 20zł
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Ile wychodzi za grama MDMA w kryszale o sporej zawartości substancji (np. taki "szampan")?
Obecnie tentin 20mg staly dostawca ma w cenie 180€
Ma ktoś taniej??
Thiocodin, w którym jest 150mg kody z dodatkiem syfu kosztuje powiedzmy koło 15zł (chociaż nie wiem bo parę lat nie kupowałem tego). Więc za 3600mg kody z thiocodinu wychodzi jakieś 360 zl. Przelicznik mniej więcej wychodzj 10mg = 1 zł. A tutaj w DHC, mamy 3600mg czystej substancji, teoretycznie mocniejszej od zwykłej kody (tu zdania są podzielone). Na pewno DHC działa dużo dłużej niż zwykła koda, nawet jak się je przerobi do instant realase. No i DHC zajebiscie się sprawdza na zejście z mocniejszych opio. Więc jest to opioid silniejszy od zwykłej kody, z tym że mniej euforyczny a bardziej sedacyjny. Tutaj też, zależy co kto preferuje.
Więc jak myślicie, ile taki słoik DHC 60mg x 60tabs jest wart?
Dodam, że na reckę 100% w aptece trzeba zapłacić 44,43 zł. Po refundacji kosztuje 13,33 zł.
Pozdro
- Clonazepam TZF 2mg 30tab
- DHC Continus 60mg 60tab
JAKA WEDŁUG WAS BYŁABY ROZSADNA CENA za 1 opakowanie leku ELVANSE - JAKBY KTOŚ NIE KOJARZYŁ TO PRZYPOMNĘ ŻE JEST TO APTECZNA feta a konkretnie prawoskrętny enancjomer tj dextroamfetamina. Jak ktoś lubi spida to dodam tylko że lek ten nie jest oficjalnie dostępny w krajowych aptekach - tzn teoretycznie gdyby udalo się komuś namówić lekarza do wypisania recepty to niby istnieje procedura importu docelowego ale w praktyce gdy do leczenia danego schorzenia jest dostępna inna substancja (a jest bo na ADHD/ADD jest metylofenidat) to w połączeniu z relatywnie wysoka cena jaką trzeba zapłacić na 100% jest praktycznie nie osiągalne lub nie opłacalne.
20MG (30 kaps) ? Oczywiście lek w 100% oryginalny, nabyte w jednym z krajów UE...
Jedyne co to ze na granicy odkleili srebrną folijke która widać po odkreceniu słoiczka
Jedyne co mi przyszło do głowy to wzięcie za punkt odniesienia ceny Medikinetu IR 20mg 30tab - czyli z tego co się orientuje to od 250-350zł /1op
I DO TEJ CENY DOLICZYĆ FAKT NIECODZIENNEJ MOŻLIWOŚCI DOSTĘPU ale oczywiście bez przesady.
A działanie tego jest zajebiste naprawdę bez przechwalania się - i ile ktoś lubi amf...
ILE ZA 30KAPS (CAŁE OPAKOWANIE) 20MG ?
ILE ZA 10KAPS ?
I JAK Z 30MG TYLKO TYCH 15SZT ?
Co o tym myślicie?
co o tym sądzicie ?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.