Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak to robimy?
Krótko: pierwszego dnia zsypujesz razem te osiem ćwiar i dzielisz na dziesięć części.
Wypalasz wszystkie.
Drugiego dnia robisz tak samo, ale wypalasz tylko dziewięć części
Trzeciego osiem części.
Czwartego siedem i tak dalej, dzień po dniu do wyzerowania.
Sprawa opiera się na tym, że praktycznie żaden ćpun nie odczuje, że dawka jest mniejsza o 10%.
Natomiast efekt jest znakomity: wyjście z ciągu prawie bez bólu.
Wiem, co mówię, nie raz się tak odtruwałem
To, że wracałem do tej zabawy, jest odrębną kwestią.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Lepiej od razu przerzucić się na bupre albo metadon i na tym schodzić tak jak jest to w przypadku detoksów szpitalnych wkońcu musi to dobrze działać skoro robią tak lekarze co nie..
Tym bardziej przy tolerancji 2g na dzień swoją drogą musisz dobrze zarabiać albo dobrze kręcić żeby pozowlić sobie na taką tolerancje . Przeważnie z taką tolerancją i jeszcze większą znam osoby ale wszystkie z nich latały z towarem. Osoby które przeważnie lataja na sklepy mogą sobie pozowlić na te 5 ćwiartek pisze o średnich złodziejach , dobry złodziej to i na 10 i wiecej moze sobie pozwolić ale większość to zdesperowane ćpuny latające na czekolade i kawe + ubrania.
Jeżeli chce się rzucić ćpanie w diabły, to jedynym sposobem jest kuracja redukcyjna.
Można oczywiście robić to delikatniej i wolniej, niż podałem.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
Co Ty gadasz ja na detoks w którym dawali bupre pojechałem naćpany ze ledwo stałem na nogach i właśnie nie pamiętam czy dostałem od razu pierwszego dnia już (ale chyba tak) czy dopiero na drugi dzień rano ale bez żadnego skręta się obyło , jedyny cały detoks ukończony w całości zresztą.
A syrop schodząc codziennie o 5ml też można odstawić szybko bezboleśnie praktycznie tak jak na detoksie :)
Inaczej tylko widzę sposób redukcji, ale to kwestia indywidualna, co komu bardziej pasi. Ja wole ujebać od razu 1/2, czuję się wtedy inaczej, mam więcej energii podsycającej entuzjazm (pomocna rzecz przy dtx) i wiem, że organizm naprawdę sie odtruwa. Skręta nie ma jeśli dawki są odpowiednio częste, ewentualnie pojawi się gorsze samopoczucie przed kolejną dawka (jak ktoś bierze np. 2x/d). Taka dawka zawsze jakoś działa, po prostu działanie jest słabsze, ale takie wyczekane, pożądane. Każdego kolejnego dnia ta sama dawka powinna działac nieco lepiej. Na takiej dawce radzę pozostac 3-5 dni aż organizm sie przyzwyczai (4 to chyba optimum, u mnie). Po tym czasie znów ucinamy o 1/2 i tym sposobem po tygodniu dawka została zmniejszona do 1/4, tolerancja spadła i mamy świetna podstawę do całkowitego zerowania. Dla mocno wjebanych mozna trzeci raz ujebać 1/2 i znów te 4 dni poczekać.
Jak już jesteśmy na niskiej dawce trzeba byc zdecydowanym, bo inaczej posiedzicie troche na niskich dawkach, ze niby taka nieszkodliwa przerwa w dtx i wrócicie do poprzednich dawek cieszac sie niską tolerka przez jakiś czas. Jak chcecie zejść do 0 jest kilka mozliwości, albo juz na sucho, albo dalsze zmniejszanie i w koncu na sucho albo jak kto chce. Ja wole przejsć na kode i zmniejszac dalej gdy jest taka potrzeba albo ujebac i poczekać na skręta, wytrzymać ile się da (np. kilka godzin jak u mnie) a potem zaleczyc mała ilościa kody (np. 150mg). Z kody zjeżdzać dalej i jak zostanie ze 120mg/d (bez skreta) spokojnie można uciąć do zera.
Wiele czytuje się informacji jak to heroina działa na emocje, niszcząc je sprawia że ludzie stają się zimni i nie mają uczuć/emocji, i stąd moje zapytanie jak to faktycznie wygląda, ponieważ czytając od bardzo długiego czasu wasze posty odnoszę wrażenie jakby właśnie były całkiem wypełnione emocjami, jakby pisali je artyści z tym drugim dnem którego nigdy nie rozumiałam
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.