Swoją drogą, jak Ty oceniasz vapo sortow, które testowałeś? Ja przerobiłem tylko ten ostatni.
[ external image ] [ external image ]
Ogólnie to jest chyba lipszton fchuj... 2g przerobiłem od wczoraj (poniedziałeku) godziny 13:00 do tera... Jako że palnik i szkło mi sie rozjebały to nie mialem jak hot railsowac wiec poszly sniffy i vapo z zarowy... ogolnie to przy sniffie fchuj dziwnie to dzialal niezbyt przypomina nasze sorty... do tego ból nosa jest zupelnie inny i wołgle to dzialanie jakies takie skurwiale... za to vapo z zarowy hmmm chyba lepij klepie niz te nasze sorty ale w sumie to polskich hexenow moze ze 3-4 vapo z zarowy łącznie stestowalem...
I o dziwo , działaniem to przypominało z deka waporyzowane bjeda-dawki alfy (20-25mg)
No i na koniec muszem napisac ze jak sie zostalo ostatnie ja wiem z 30-40mg HEX-EN`u z kreski ktorej nie dalem rady jebnonc do konca postanowilem obczaić hot railsa przy użyciu zwykłej lufki z kiosku i zwykłej zapalniczki... no i co najlepsze to kurwa o dziwo wyjebalo mnie fest i co ciekawe idzie jakos ten sort hot railsowac nawet bez odpowiedniego sprzentu... kurwa... po chuj wycpolem wsjo na jedno posiedzenie... ja pierdole i po chuj wolgle te jebanom zarowke robilem i marnowalem materiał vapujonc z zarowy,,, BTW- Ten sort wydaje mi sie ,że ma jeszcze wieksze sajd ifekty niż te 4 rózne sorty produkcji Cebulaków
zarlaczbialy pisze:Są po tym jakieś podobieństwa do 4MMC ?
Nigdy tego nie brałem ale z opisów wynika że Hexen to jakiś dość mocny dopaminowiec. Uzależniający więc niezły. Dalej wnioski trzeba wyciągać samemu czy warto próbować.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Nad Twoim grobem nas nie będzie więc myśl za siebie ;]
Nawet jeśli ktoś ma rację i Hexen działa jak koka to czy efekty uboczne kokainy nie są znane od ponad 100 lat? To będzie nieco gorsze lub nieco lepsze, nie ma innych opcji.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Aby bawić się około 10 godzin na dobrej częstotliwości, bez odczucia negatywnych odczuć fizycznych
( mam na myśli cały czas zabawy przeżyty na peaku, jednak bez negatywnych skutków ubocznych)
ile wzieliście ? 150 mg przez te 12 godzin ? czy 200 a może powyżej 250 mg ?
Czy chęć dorzutki jest taka silna że "imprezę" kończyliście przerabiając 1 gram?
Ile czasu potrzebowaliście aby zasnąć kończąć powyższą przykładową 12 godziną sesję ?
Jakie Benzo jedliście aby zasnąć do poł godziny od zejścia peaku o ostatniej kresce ?
zapraszam do dyskusji
A w przypadku Snort`ingu i Vapo to kurwa no identyko jak w przypadku Alfy z tom różnicom ,że przy HEX-EN`ie nie wystempuje skurwiała mania szukania kryształków ^_^ no ale podejrzewam , ze to tyko i wyłącznie z powodu postaci w jakiej som obecne sorty HEX-EN`u
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.