Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
Oj Bigos %-D każdy ma prawo do swojej opinii. Oczywiście hexen ma dłuższy peak, ale jednocześnie szybciej pojawiają się nieprzyjemne odczucia z ciała (możliwe, że to też kwestia dawki, psychiczna tolerancja na wrażenia tez odgrywa rolę) . Na alfie w pewnym momencie było podobnie, ale jeśli jadło się i piło, to szybko odpuszczało, zaś tu pojawia się to znacznie szybciej.
Swoją drogą, jak Ty oceniasz vapo sortow, które testowałeś? Ja przerobiłem tylko ten ostatni.
  • 2876 / 266 / 0
Co do tych fizycznych nieprzyjemności to ja je miałem po jednej kresce tego i tygodniowej przerwie od stymulantów, starałem się odpowiednio odżywiać itd., więc organizm był raczej w dobrym stanie.
  • 100 / 11 / 0
Są po tym jakieś podobieństwa do 4MMC ?
  • 2428 / 90 / 0
Foty sortu HEX-EN`u z EU Labowej syntezy... Biały krystaliczny puszek/snieżek,,, lepi sie jak skurwesyn. Nos zatyka jeszcze mocnij niż te nasze sorty rotfl... Jebanom flegmom i glutami to mnie zniszczyło to kurewstwo... kurwa jeszcze nigdy po niczym nie mialem aż tak kurewsko zajebanego nosa i tej jebanej flegmy i glutów aż tak kurewsko wielkich i lepkich to ja jeszcze nie mialem, przy probach wycharkania tego kurwa niewiele brakowalo a bym sie pożygał %-D kurwa a tego badziewia bylo tyle ze ja pierdole...

[ external image ] [ external image ]

Ogólnie to jest chyba lipszton fchuj... 2g przerobiłem od wczoraj (poniedziałeku) godziny 13:00 do tera... Jako że palnik i szkło mi sie rozjebały to nie mialem jak hot railsowac wiec poszly sniffy i vapo z zarowy... ogolnie to przy sniffie fchuj dziwnie to dzialal niezbyt przypomina nasze sorty... do tego ból nosa jest zupelnie inny i wołgle to dzialanie jakies takie skurwiale... za to vapo z zarowy hmmm chyba lepij klepie niz te nasze sorty ale w sumie to polskich hexenow moze ze 3-4 vapo z zarowy łącznie stestowalem...
I o dziwo , działaniem to przypominało z deka waporyzowane bjeda-dawki alfy (20-25mg)
No i na koniec muszem napisac ze jak sie zostalo ostatnie ja wiem z 30-40mg HEX-EN`u z kreski ktorej nie dalem rady jebnonc do konca postanowilem obczaić hot railsa przy użyciu zwykłej lufki z kiosku i zwykłej zapalniczki... no i co najlepsze to kurwa o dziwo wyjebalo mnie fest i co ciekawe idzie jakos ten sort hot railsowac nawet bez odpowiedniego sprzentu... kurwa... po chuj wycpolem wsjo na jedno posiedzenie... ja pierdole i po chuj wolgle te jebanom zarowke robilem i marnowalem materiał vapujonc z zarowy,,, BTW- Ten sort wydaje mi sie ,że ma jeszcze wieksze sajd ifekty niż te 4 rózne sorty produkcji Cebulaków %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / 1 / 0
Też chce się wam po tym tak szczać? O ile na peaku było jeszcze ok tak później stało się to nagminne. Zamienienie wody izotonikami tym razem trochę pomogło, ale nie na długo. Podobną potrzebę miałem ostatnio też po amfetaminie, gdzie chciało się niemal non stop mimo że fizycznie nie dało się w ogóle/nie było takiej potrzeby a mimo to musiałem co chwilę być w łazience. Ogólnie mam takie defekty po stymulantach od dawna, ale ostatnio stało się to wręcz nagminne. Da się temu jakoś zaradzić?
  • 4807 / 268 / 0
zarlaczbialy pisze:
Są po tym jakieś podobieństwa do 4MMC ?
Ludzie pisali o podobieństwach do kokainy, to czemu nie do mefa?

Nigdy tego nie brałem ale z opisów wynika że Hexen to jakiś dość mocny dopaminowiec. Uzależniający więc niezły. Dalej wnioski trzeba wyciągać samemu czy warto próbować.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 4807 / 268 / 0
Taaa, jasne. MY.

Nad Twoim grobem nas nie będzie więc myśl za siebie ;]

Nawet jeśli ktoś ma rację i Hexen działa jak koka to czy efekty uboczne kokainy nie są znane od ponad 100 lat? To będzie nieco gorsze lub nieco lepsze, nie ma innych opcji.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 110 / 5 / 0
pytanie do osób co testowały Hexen:

Aby bawić się około 10 godzin na dobrej częstotliwości, bez odczucia negatywnych odczuć fizycznych

( mam na myśli cały czas zabawy przeżyty na peaku, jednak bez negatywnych skutków ubocznych)

ile wzieliście ? 150 mg przez te 12 godzin ? czy 200 a może powyżej 250 mg ?

Czy chęć dorzutki jest taka silna że "imprezę" kończyliście przerabiając 1 gram?

Ile czasu potrzebowaliście aby zasnąć kończąć powyższą przykładową 12 godziną sesję ?

Jakie Benzo jedliście aby zasnąć do poł godziny od zejścia peaku o ostatniej kresce ?

zapraszam do dyskusji
Uwaga! Użytkownik Dysocjant37 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / 30 / 0
Podbijam. Jak wezme na posiadówke z ziomkami gram tego to poleci do końca? Takie rzeczy jak 3-fa/2-fa/mdma lecą do końca zawsze %-D
Spoiler:
  • 2428 / 90 / 0
Tak jak to zwykle bywa w przypadku bjeda-ketonów, lecisz do końca worka...
A w przypadku Snort`ingu i Vapo to kurwa no identyko jak w przypadku Alfy z tom różnicom ,że przy HEX-EN`ie nie wystempuje skurwiała mania szukania kryształków ^_^ no ale podejrzewam , ze to tyko i wyłącznie z powodu postaci w jakiej som obecne sorty HEX-EN`u %-D , pewno jak sie za jakiś czas pojawi sortcik w postaci ładniutkich kryształów jak np. a-PVP czy Pentedron , to bankowo nie obejdzie sie bez kilku godzinnych poszukiwan jakiegokolwiek kamyczka który upadł lub sie rozsypał gdzies %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.