Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 280 / 20 / 0
XD mój znajomy na pierwszym ciągu z mdphp stwierdził, że (w sumie nie bezpodstawnie, bo to był najbardziej popierdolony i dziwaczny okres naszego życia) matka za pomocą wujka wrzuciła mu jakieś dziwne aplikacje szpiegujące do laptopa, że zawładnęli wszystkimi ustawieniami i że nie ma uprawnień się do tych ustawień dobrać, zaczął od grzebania w dysku, a skończył na rozkręcaniu godzinami i nawet dniami części co by znaleźć to, czego tak zaciekle szukał.

zabrał go nawet na wycieczkę w góry, żeby na szczycie w środku nocy włączyć sajtrensy i się schizować czy go nie podglądają przez kamerkę xD ostatecznie w końcu rozkręcony sprzęcior był przetrzymywany w mieszkaniu jego nieżyjącej laski przez jej popierdolonego starego, w końcu go odzyskał, ale do dziś nie mamy pojęcia czy Ci ludzie faktycznie nie byli w jakimś spisku, bo jak przesadził z klonami to dziwnym trafem znaleźli jego portfel z dokumentami i telefon i odesłali, a w komórce jego matki był sms od starego tamtej laski czy się o coś pytał, no ale najgorzej jak faktycznie coś dziwacznego się dzieje podczas kiedy jesteś na ciągu z czymś popierdolonym i masz faktyczne podstawy do gorączkowania się w swojej paranoi tygodniami X D

Dodano akapity dla czytelności | 909
  • 74 / 3 / 0
Substancja w białym proszku (pasja) nadaje się i do vapo i do sinffa
Sniff zdaje się mniej paranoidalny przy małych dawkach, a i dobrze się sprawdza zamiast porannej kawy.
Vapo pokazuje ukrytego demona już w dawkach 10mg (weźcie pod uwagę że tolerancje mam niemalże żadną)
IV jeszcze nie próbowałem, ale dam znać
  • 25 / / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: Diggry »
Dostałem gieta od Boga, ale boje sie przetestowac. Jak subst ma się do włada? Podobna stymulacja? Nie pojawily sie u nikogo arytmie/tachykardie(tętno+130)? Nie chcialbym powtorzyc pewnej nocki na hexie, ktora zafundowala mi jazdy z pikawą do tej pory :D
Uwaga! Użytkownik Diggry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5105 / 884 / 0
Mialem w bezowym proszku i 10 mg - dawalo spoko stymulacje. Wiecej nie wrzucalem bo ja wrzucilem to wchodzilo na serce. Tera są slabsze spzrzety z tego co widze.
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2017 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 1 raz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 280 / 20 / 0
no ja bym wyrzuciła, nie wiem jak z kardio, bo nie doświadczam, ale robi nieprzyjemny bałagan w głowie
  • 702 / 58 / 0
^ już chce to widzieć jak wyrzucasz ketony ;D jaaasne...
  • 280 / 20 / 0
pewnie nie zobaczysz, bo wątpię, żeby było dane nam się zobaczyć
  • 702 / 58 / 0
podaj adres to podjadę :-p
;-)
  • 25 / / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: Diggry »
Wrzuciłem 25mg niestety tętno 127, troche mi się pocą ręce, ale na szczęście nic mnie nie kłuje w klatce. Stymulacja spoko, bez efektu clearhead, trochę euforii i chęć, żeby z kimś popisać. Niestety w genach mam zapisaną panike i teraz przez najbliższe kilka h będę kontrolował tętno. Nie dla mnie ta zabawka.
Uwaga! Użytkownik Diggry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1610 / 55 / 0
Pod żadnym pozorem nie kupujcie mdphp ani hexenu w krysztale. Czysta noradra prawie i słabo jesy
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.