Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 13 / 0
Tak też myślałem, czyli naczytałem się jakiś bzdur.
Zjadłem dziewiczo 300 retarda i 6 czy tam 8mg klona. Pamiętam tylko, że było zajebiście, ale z całego wieczora, praktycznie nic więcej :D
  • 3177 / 888 / 5
@21Ch0sen37
tramadol obniża próg padaczkowy. Bez benzo możesz się przekręcić.
6-8mg klona to jest w chuj. Ja do 300 trampka brałem 5mg diazepamu i wystarczało.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 8103 / 907 / 0
Taka dawka klona niszczy cale działanie opio.Najlepiej obrać minimalna - zabezpieczającą dawkę benzo do Tramca.Jak wyżej koleżka napisał 5 mg diazepamu styka.
Po wysokich dawkach benzosow po prostu prześpimy fazę.Ni to nodding ni faza.Ogółem chujnia.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 199 / 13 / 0
A jak to jest z tą kawą? Po co niektórzy ją piją do trama, gdzie kodziarz nawet herby nie wypije żeby nic nie zbić?
  • 8103 / 907 / 0
@21Ch0sen37
Niektórzy biorą niskie dawki typu 100 mg - 150 mg + kawa, żeby być bardziej skupiony, czuć te serotoninowe pobudzenie a nie przysypiać np : w pracy, szkole czy jak jesteśmy na mieście i musimy coś załatwić a w takich dawkach Tramdol działa aktywizująco, ale nie jest to takie nachalne pobudzenie jak po typowych stymulantach.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1545 / 1586 / 0
18 lutego 2021NahoyCito pisze:
Po jakim czasie od tramadolu można zjeść fete? Ewentualnie Czy można jeść trama na zjazd?
nie podajesz ilosci...ale zakladam, ze masz na mysli dawki rekreacyjne. ja bym odczekala 1 dzien (24h), bo mozna sobie zrobic kuku. a na zjazd (jak juz ktos wspomnial, po prostu sie nie nadaje)- analogicznie, trzeba odczekac, by moc bez ryzyka wziac tramal. w tym przypadku tez bym odczekala 24h od ostaniej kreski.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 199 / 13 / 0
Miks z benzo za mną, teraz maratonie z najobrzydliwszym gabaergikiem świata wjeżdża pierwszy miks z kodą. Bezpiecznie, pierwszy raz (nie licząc koda+tianeptyna) mix opio - 120 kody i 200 trama. Pewnie za godzine wejdzie drugie tyle, ale chuj, lepiej w ta strone.
  • 15 / / 0
poszło dziś 5mg alpry w ciągu dnia, 6mg broma i 5mg diazepamu, z czego dwa razy pyralgina, 250mg rano i ok 3h temu druga połówka. Łeb napierdala i nic nie pomaga. Zarzucać trampka czy się nie opłaca, po prostu próbować iść w kime? Trampka nie wiem 100mg? może 50mg wystarczy?
edit: zapomniałam ze na dnie 6mg klona poszło tez ale to o 7 rano
Uwaga! Użytkownik natvlqa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
mam jakis dziwny zjazd po 200mg Tramalu retard, spłycony oddech i ogólnie złe samopoczucie a minęło już 18h od zażycia, lekkie drżenie rąk tez jest. Czyms się ratować czy przeczekać?
Uwaga! Użytkownik natvlqa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Poczekaj, jak możesz pisać na forum to nie panikuj.
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich