Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 775 / 120 / 0
ja muszę powiedzieć, że po trudnych początkach kwetiapina się ze mną chyba polubiła - cały czas dawka 50mg i po ponad tygodniu stosowania już nie ma tego nieprzyjemnego wejścia i pieczącego nosa, za to sen się uregulował i mam te 5-6h nieprzerwane, co jeśli o mnie chodzi jest ostatnio sukcesem

zobaczymy jak na dłuższą metę to wyjdzie, bo dawki na razie nie zamierzam zwiększać
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 834 / 18 / 0
@up nos Cię piekł jak doustnie brales tabletke?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 3497 / 741 / 9
Super na zjebe metkacie. Walłem ostatnią dawke koło 15 a o 22 jeszcze nie mogłem zasnąć. Kweta uśpiła mnie jak za dotknieciem magicznej różdżki.
Uwaga! Użytkownik Zgienty jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 775 / 120 / 0
@Huk

tak, ketrel doustnie - w nosa walę tylko jak ćpam, leki to już staram się w cywilizowany sposób zażywać ;)

ale jak mówiłem to pieczenie to za pierwszym i drugim razem jak brałem 50mg to po godzinie jak zaczynało działać powodowało w nosie takie swędzenio-pieczenie, nic strasznego, może lekki dyskomfort, takie jakby uczucie przeziębienia, ale obecnie ten objaw przeszedł
pies zjadł mi chleb, pierdolnę sobie w łeb
  • 834 / 18 / 0
@up ja mialem uczucie zatkanego nosa po kwetiapinie i dlatego ją odstawiłem
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 5340 / 965 / 0
Jak u Was z libido po tym ?? Moje wydaje się być upośledzone .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 834 / 18 / 0
@up bez zmian raczej
  • 141 / 2 / 0
Macie jakieś pomysły na zredukowanie senności po tym syfie?
  • 834 / 18 / 0
  • 6 / / 0
Witam. Mam pytanie. Czy kwetiapina rozluźnia w większej dawce ?

Przeniesiono do wątku ogólnego~Duce
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.