Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2876 / 266 / 0
kto ci powie więcej i dokładniej niż marquis? ;)
  • 94 / 7 / 0
p.s jadlem te rozowe transformersy w kropki
dla mnie pizda nieciekawa, wiecej nieogaru po drugiej niz euforii, niepokoj z tylu glowy, wspoltowarzysz tez tak sadzil. z kolei drugi ziomek jadl mowil ze fajne
kompulsywne dorzutki, ktore potem juz nic nie dawaly :nuts: mialem wrazenie brudnej pizdy, kiedys tak juz mialem przy bialych diamentach tej zimy
w sumie testowalem marquisem i nie wiedzialem, czy obwodka zolta to znak innej substancji, czy nie. bo wygladalo to mniej wiecej jakby taki szybki zolty sie pojawil a potem czern

ja nie polecam, na pewno sa lepsze
in plus drugi dzien - na 3 i 3/4 zjedzone to byl bardzo spoko, tylko zmeczony. konsumowane w zeszly pon - ubokow brak
  • 94 / 7 / 0
23 sierpnia 2017p420 pisze:
kto ci powie więcej i dokładniej niż marquis? ;)
testowalem to marquisem i jestem w stanie przypomniec sobie reakcje i wiedziec, ze wygladala jakos tak czysto
z drugiej strony, wyzej dopisalem post o transformersach, tego testowania w 100% nie przypominam sobie ale chyba wygladalo inaczej.

mandale porownalbym z testowaniem truskawek fioletowych, o ktorych tez tu pisalem, jakos ta reakcja przechodzila...czysto xD
  • 610 / 29 / 0
23 sierpnia 2017kushit pisze:
dla mnie pizda nieciekawa, wiecej nieogaru po drugiej niz euforii, niepokoj z tylu glowy, wspoltowarzysz tez tak sadzil. z kolei drugi ziomek jadl mowil ze fajne
kompulsywne dorzutki, ktore potem juz nic nie dawaly :nuts: mialem wrazenie brudnej pizdy, kiedys tak juz mialem przy bialych diamentach tej zimy
w sumie testowalem marquisem i nie wiedzialem, czy obwodka zolta to znak innej substancji, czy nie. bo wygladalo to mniej wiecej jakby taki szybki zolty sie pojawil a potem czern

in plus drugi dzien - na 3 i 3/4 zjedzone to byl bardzo spoko, tylko zmeczony. konsumowane w zeszly pon - ubokow brak
Miałem swego czasu podobną sytuację z testowaniem. Może tu znajdziesz odpowiedź : testy-marquis-mandelin-t15681-40.html#p2665949
  • 27 / 2 / 0
23 sierpnia 2017kushit pisze:

Jakieś 2 miechy temu po zjedzeniu tego transka w kropki bolał mnie brzuch i zamiast rozerwac to cały mnie przymulil :gun:
  • 93 / 9 / 0
22 sierpnia 2017AlbertMonterey pisze:
Hej macie jakieś info na temat tabsa superman (jasno pomarańczowy), Śląskie ?
bo krąży fama że M w tym nie siedzi, a nie chcę ryzykować :D
Było już kilka stron wcześniej, jadłem i ewidentnie nie polecam, na pewno nie ma w tym MDMA :-/
  • 11 / / 0
Pomyłka, nie było widać logo, bo były wyżarte przez fete, a deal mówił, że playboye...a to red bulle niebieskie, na jednej wyczytalam. Kto cos?
  • 4 / / 0
próbował może ktoś z was czerwonych supreme i mógłby coś o nich powiedzieć, małopolska ? ^_^
  • 2 / / 0
Witam, białe okrągłe z wytloczoną 5 ramienna gwiazdka, okolice małopolski/świętokrzyskiego. co to moze byc i na czym?
  • 94 / 7 / 0
otoz to, zgadzam sie, ja tez czulem w brzuchu male rewolucje po zjedzeniu jednej, drugiej, potem bralem po polowkach to mniej lub prawie wcale (a zoladek pusty...)

i tez mialem wrazenie, ze sa takie zbytnio zmulkowe, juz po pierwszej zamiast chodzic nakrecony to wolalem usiasc na murku
testowales to odczynnikami moze?
Zablokowany
Newsy
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.