Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
dla mnie pizda nieciekawa, wiecej nieogaru po drugiej niz euforii, niepokoj z tylu glowy, wspoltowarzysz tez tak sadzil. z kolei drugi ziomek jadl mowil ze fajne
kompulsywne dorzutki, ktore potem juz nic nie dawaly :nuts: mialem wrazenie brudnej pizdy, kiedys tak juz mialem przy bialych diamentach tej zimy
w sumie testowalem marquisem i nie wiedzialem, czy obwodka zolta to znak innej substancji, czy nie. bo wygladalo to mniej wiecej jakby taki szybki zolty sie pojawil a potem czern
ja nie polecam, na pewno sa lepsze
in plus drugi dzien - na 3 i 3/4 zjedzone to byl bardzo spoko, tylko zmeczony. konsumowane w zeszly pon - ubokow brak
23 sierpnia 2017p420 pisze: kto ci powie więcej i dokładniej niż marquis? ;)
z drugiej strony, wyzej dopisalem post o transformersach, tego testowania w 100% nie przypominam sobie ale chyba wygladalo inaczej.
mandale porownalbym z testowaniem truskawek fioletowych, o ktorych tez tu pisalem, jakos ta reakcja przechodzila...czysto xD
23 sierpnia 2017kushit pisze: p.s jadlem te rozowe transformersy w kropki
dla mnie pizda nieciekawa, wiecej nieogaru po drugiej niz euforii, niepokoj z tylu glowy, wspoltowarzysz tez tak sadzil. z kolei drugi ziomek jadl mowil ze fajne
kompulsywne dorzutki, ktore potem juz nic nie dawaly :nuts: mialem wrazenie brudnej pizdy, kiedys tak juz mialem przy bialych diamentach tej zimy
w sumie testowalem marquisem i nie wiedzialem, czy obwodka zolta to znak innej substancji, czy nie. bo wygladalo to mniej wiecej jakby taki szybki zolty sie pojawil a potem czern
in plus drugi dzien - na 3 i 3/4 zjedzone to byl bardzo spoko, tylko zmeczony. konsumowane w zeszly pon - ubokow brak
23 sierpnia 2017kushit pisze: p.s jadlem te rozowe transformersy w kropki
22 sierpnia 2017AlbertMonterey pisze: Hej macie jakieś info na temat tabsa superman (jasno pomarańczowy), Śląskie ?
bo krąży fama że M w tym nie siedzi, a nie chcę ryzykować :D
i tez mialem wrazenie, ze sa takie zbytnio zmulkowe, juz po pierwszej zamiast chodzic nakrecony to wolalem usiasc na murku
testowales to odczynnikami moze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.