Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3406 / 535 / 0
10 maja 2020WALLSTREET pisze:
Na przykład alprę już nikotyna ''zabija''. Ogólnie regularne duże ilości nikotyny mogą psuć efekty terapeutyczne, bo jej związki po spaleniu są metabolizowane przez wątrobę. Przez, co może wpływać to na leki, które wątroba także przerabia.
Tak w stronę benzo, np. klona nikotyna zbija trochę działanie, czyli pod GABA-A, zaś pod GABA-B lub kanałów jonowych - podbija.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 402 / 69 / 0
@WALLSTREET
Dzisiaj poszło 6 g bo wczoraj nie brałem musiałem się '' napełnić ''.
  • 3406 / 535 / 0
Ja pierdole 6000mg O_o, taką aż masz tolerkę ? jak się czujesz na tym 6g ?
  • 554 / 138 / 0
@szakalcpak to się nie dziwię, że ja odczuwam momentami jeszcze lęki na 150-0-75 + paroksetyna. Sześć gram to ryzykowna i droga $$$ zabawa.
  • 402 / 69 / 0
300 zł miesięcznie z baklofenem, klonami i alpra. Przytyłem przez to 10 kg ale nie nosi mnie na alkohol i jestem uspokojony.

Taka tolerka się wyrobiła przez 2 lata 6 g to dzisiaj, przeważnie biorę 3 g, nie mam lęków działa antydepresyjnie, brak fobi społecznej i jestem uspokojony cały czas chce się leżeć.
  • 196 / 16 / 0
Ja to tak sobie wbijam poczytać Wasze refleksje i za każdym razem jak ktoś piszę o jakiejś fazie to się zastanawiam. Czy ja jakoś za dobrze to toleruję ? Zarzucam 150 mg o 16 i 150mg o 22 i jedynie co czuję to tak jakby czas mi przyspieszał. No i z rana jak wstaję to jakby gorsze samopoczucie, ale to pewnie wyższy kortyzol i mija to po jakichś 2h. Podczas rocznej przygody z Pregaba zaliczylem z 7 libacji ( sporo alko i łącznie z gram fety i gram jakiegoś lajtowego ketona ), możliwe, że to dlatego ? Kurwa, chciałem odstawić alko, w końcu się udało, ale czuję się bardziej ćpuñsko niż wcześniej xd Z deszczu pod rynnę.
  • 3406 / 535 / 0
10 maja 2020szakalcpak pisze:
300 zł miesięcznie z baklofenem, klonami i alpra. Przytyłem przez to 10 kg ale nie nosi mnie na alkohol i jestem uspokojony.

Taka tolerka się wyrobiła przez 2 lata 6 g to dzisiaj, przeważnie biorę 3 g, nie mam lęków działa antydepresyjnie, brak fobi społecznej i jestem uspokojony cały czas chce się leżeć.
Stary to ja bym wolał pić alko, niż jeść tyle leków.

Czyli mam rozumieć, że rzucasz alkohol i bierzesz te leki ? czy nie czaje ?
  • 402 / 69 / 0
Alkohol mi nie służy i miałem przez niego kłopoty poza tym cierpię na depresję lękowa i nerwice natręctw i obiecałem kilku osobom, że już nie będę pić, nie jestem alkoholikiem od czasu do czasu wypiłem i były kłopoty.
Pomagają też na moje objawy chorobowe, wiem, że to za dużo leków ale łykam to i ja mam spokój i moi najdrożsi się nie martwią.
  • 210 / 18 / 0
Miał z was ktoś napad padaczkowy po pregabalinie ?,ja miałem niestety po 300 mg do tego łączyłem 15 mg mirtagenu i 15 lerivonu,może te połączenie leri i mirty wywołało napad ?
Uwaga! Użytkownik Uszkodzonabania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 184 / 0
Znam kogoś kto po pregabalinie i odstawce nabawił się tzw.permanent seizure disorder i jedzie na 1200mg karbamazepiny. Ludek z pracy, dostał na ból nerwu z kręgosłupa po wypadku. Ale są osoby co źle tolerują mirtazapine czy mianserynę - ale stawiam na antypadaczkowca w tym zestawie czyli pregabalinę.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.