Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
10 maja 2020WALLSTREET pisze: Na przykład alprę już nikotyna ''zabija''. Ogólnie regularne duże ilości nikotyny mogą psuć efekty terapeutyczne, bo jej związki po spaleniu są metabolizowane przez wątrobę. Przez, co może wpływać to na leki, które wątroba także przerabia.
Dzisiaj poszło 6 g bo wczoraj nie brałem musiałem się '' napełnić ''.
Taka tolerka się wyrobiła przez 2 lata 6 g to dzisiaj, przeważnie biorę 3 g, nie mam lęków działa antydepresyjnie, brak fobi społecznej i jestem uspokojony cały czas chce się leżeć.
10 maja 2020szakalcpak pisze: 300 zł miesięcznie z baklofenem, klonami i alpra. Przytyłem przez to 10 kg ale nie nosi mnie na alkohol i jestem uspokojony.
Taka tolerka się wyrobiła przez 2 lata 6 g to dzisiaj, przeważnie biorę 3 g, nie mam lęków działa antydepresyjnie, brak fobi społecznej i jestem uspokojony cały czas chce się leżeć.
Czyli mam rozumieć, że rzucasz alkohol i bierzesz te leki ? czy nie czaje ?
Pomagają też na moje objawy chorobowe, wiem, że to za dużo leków ale łykam to i ja mam spokój i moi najdrożsi się nie martwią.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.