Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3574 / 582 / 1
31 marca 2024Veigo pisze:
Takie szybkie pytanie: od 3 dni drapie się jak pojebany, obie ręce mam podrapane do krwi co nigdy się u mnie nie zdarzało (wcześniej dało się wytrzymać ale teraz nie ma chuja), czy hydroksyzyna pomoże na swędzenie?
Jak najbardziej powinna pomóc chociaż nie wiemy co jest przyczyną swędzenia. hydroksyzyna to antyhistamina a antyhistamina to przeważnie powód świądu. Co wyrzuca anyyhistaminę? Ty nam powiedz
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 564 / 52 / 0
Siema pytam na nastepne akcje, generalnie po 0.5 dobrego 3cmc (4h od startu) naszlo mnie na fenta to raczej bez tolerki na opio (nie jadlem nic pare mies poza fentem i bupra jednorazowo) na żucie 15uq, generalnie bylo calkiem spoko. Caly czas pilem alkohol i palilem buch. Pytanie brzmi- czy nastepnym razem moge dorzucic klona? Podejrzewam, ze podniose dawke żutego fenta do 20-25uq. Pytam powaznie
Predzej martwy niz slaby
  • 80 / 12 / 0
Ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie. fentanyl potrafi być zdradliwy. Najpierw wydaje się, że jest wszystko okej, a chwilę później tracisz przytomność. Łatwo przedobrzyć z tą substancją.
Masz na myśli 20-25ug czy 200-250ug?
  • 564 / 52 / 0
Biorac poe uwage ze ostatnio zuje po 15uq w pracy podejrzewam, ze podniose do 50uq na żucie, juz kij w te stimy wczesniej ale czy klona dorzucic moge?
Predzej martwy niz slaby
  • 2812 / 364 / 0
@trotyl20 15ug to jaki ty plaster zujesz ? . Ja za pierwszym razem wziąłem pod język plaster 100ug ale wycięty gdzies po 1cm×1cm może ciut więcej i poczułem działanie po 20 minutach taka euforia poczucie blogostanu i jak czulem sie zle to fentanyl na tyle wjechal ze ogarnalem sie i poszedłem na miasto ;)
  • 3449 / 721 / 9
To jest ok? Przeterminowane. Zrobiłem dziurę gwoździem bo słabo leciało. Może jakoś odparować do vapowania? Płyn dokładnie do dołu etykiety.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 384 / 39 / 0
Możesz spokojnie tego klona.
Uwaga! Użytkownik NicNieBralem2000 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2812 / 364 / 0
22 kwietnia 2024Zgienty pisze:
To jest ok? Przeterminowane. Zrobiłem dziurę gwoździem bo słabo leciało. Może jakoś odparować do vapowania? Płyn dokładnie do dołu etykiety.
To Instanyl jest najlepsza forma fenta . Mozna pukac i.v i nie tylko
  • 3449 / 721 / 9
@sclero2014
Nie tylko, czyli co?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 16 / 2 / 0
czy 500 mikrogram to bezpieczna dawka? bylam miesiac na buprze 6mg i od 2 dni biore 120mg oksy. moge spokojnie tyle zarzucic czy sie przekrece? wczoraj wzielam 230 fenta i niezbyt mnie porobilo ale to pewnie jeszcze wina blokady receptorow bupra. ostatnio bralam 2mg bupry w czwartek

czy sok z grejpfruta nasili dzialanie fentanylu?

sorry jestem boomerka i nie umiem skasowac posta wyzej.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2024 przez KatyKitty, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.