13 października 2025Nautakosmo pisze: mam do was pytanie czy można i czy warto miksować wenflaksyne z sertaliną ? bo biorę wenfle 3 msc 150 i nie chce już wyjaśniać okoliczności po prostu ktoś pojebał i mam 3 paczki sertaliny 50 i szkoda wyrzucać
viewtopic.php?t=80024
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
nie wiem co za idiota wypisał Ci metylofenidat CR i chlorprothixen nawet brany doraźnie, zmień lekarza.
a jak chcesz wiedzieć dlaczego to poczytaj sobie co to jest zespół pozapiramidowy.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Sam się zastanawiałem kiedy mi to przepisała, odrazu miałem świadomość tego że trzeba uważać i byłem ździwiony że to zrobiła, pomyślałem "to ona jest lekarzem". Chlorprotyksenu prawie nie biorę, jak już to nie przekraczam 15mg, suplementuje magnez i b complex. Nie zauważam u siebie niepokojących zmian
zespół pozapiraimdowy przychodzi randomowo, nigdy nie wiesz kiedy i nie życzę Ci tego, bo później ciężko z niego wyjść na stałe, u mnie na szczęście ostatni atak był ponad półtorej roku temu. a byłem w tym ok 4 lata.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.