Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 560 / 54 / 0
13 października 2025Nautakosmo pisze:
mam do was pytanie czy można i czy warto miksować wenflaksyne z sertaliną ? bo biorę wenfle 3 msc 150 i nie chce już wyjaśniać okoliczności po prostu ktoś pojebał i mam 3 paczki sertaliny 50 i szkoda wyrzucać
Próbowałem tego mixu. U mnie szło zdaje się 150 wenla i 100 sert. Na początku fajnie to działało, ale z czasem coraz słabiej i nie było już z czego podnosić, bo sert się skończyła.
  • 41 / 14 / 0
Wróciłem do baklofenu i alkoholu po prawie 4 miesiącach bez tego ale co jak leki nie pomagały ani trzeźwość a po tym czuję się perfekcyjnie ehh teraz miesiąc na samych lekach polece i pójde do psycha zobaczymy co da obawiam się że jakieś gówno ale to jest top 1 w okolicy każdy poleca każdemu pomaga tylko nie mi ehhh jak dalej jakieś gówno da to powiem że ostatni raz się widzimy i zobaczymy czy zmieni coś czy dalej będzie się trzymać tego, wiem że dużo ludzi ma taki problem jak ja że leki nie pomagają także jak mi pomogą to odrazu was poinfromuję trzymajcie kciuki ciumaski :psycho:
  • 160 / 21 / 0
Czy można do sertraliny 100 m dodać tianeptynę? Da to coś?
  • 25 / / 0
Mam takie szybkie pytanie czy sertalina działa bardziej przeciwlękowo w wyższych dawkach czy w niższych . Czy to nie jest tak, że tak samo jak dla mianseryny czym wyższe dawki tym większe działanie stymulujące przeciwdepresyjne a mniejsze przeciwlękowe ? Czy to nie jest tak samo u sertaliny ?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.