Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 560 / 54 / 0
13 października 2025Nautakosmo pisze:
mam do was pytanie czy można i czy warto miksować wenflaksyne z sertaliną ? bo biorę wenfle 3 msc 150 i nie chce już wyjaśniać okoliczności po prostu ktoś pojebał i mam 3 paczki sertaliny 50 i szkoda wyrzucać
Próbowałem tego mixu. U mnie szło zdaje się 150 wenla i 100 sert. Na początku fajnie to działało, ale z czasem coraz słabiej i nie było już z czego podnosić, bo sert się skończyła.
  • 41 / 14 / 0
Wróciłem do baklofenu i alkoholu po prawie 4 miesiącach bez tego ale co jak leki nie pomagały ani trzeźwość a po tym czuję się perfekcyjnie ehh teraz miesiąc na samych lekach polece i pójde do psycha zobaczymy co da obawiam się że jakieś gówno ale to jest top 1 w okolicy każdy poleca każdemu pomaga tylko nie mi ehhh jak dalej jakieś gówno da to powiem że ostatni raz się widzimy i zobaczymy czy zmieni coś czy dalej będzie się trzymać tego, wiem że dużo ludzi ma taki problem jak ja że leki nie pomagają także jak mi pomogą to odrazu was poinfromuję trzymajcie kciuki ciumaski :psycho:
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!