Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
tak fyi te małpki to 220-240mg :-D
Just like that, one, two, three, four...
szkoda ze takie normalnie u nas nie lataja wszedzie w kraju
ogólnie to nie wiem skąd źródło tych tych co wy macie, ale te u mnie to ziomek z dm ogarniał
Kolor: jasno pomarańczowe
Kształt: romb
Logo: f1, z drugiej strony MAX
Gdzie kupione: zachodniopomorskie
Kiedy kupione: 1 sierpnia
Sposób przyjęcia: oral
Opis działania:
Cała piguła, chodzi po 30 minutach, odcinka na 20 minut. Drętwienie dłoni, przyjemnie myśli. Po odcince ochota oglądania wszystkiego do okoła, sentymentalne obiekty, do pogadania. Wydaje mi sie, że branie całej piguły wyostrza za mocno faze i lepiej zjeść na pierwszy rzut ponad połowę, żeby faza była płynna. Schodzi szybko.
Ocena działania: 6/10
Dodatkowe komentarze :
Podobno mają 280 mg. Sprowadzane z Holandii.
Sent from my SM-A510F using Rozmowy Hyperreala mobile app
niestety ludzie to idioci wiec troche rozumiem o co ci chodzi.
swoja droga te cukierki widziałem rok temu wiec ciekawe ktory to rzut albo ile tego zrobili sztuk
moze trzeba wycieczke zrobic do Ciebie :D
06 sierpnia 2017Szympekify pisze: Skąd : Kujawsko- Pomorskie
Logo: Domino
Kolor: Różowe
Aplikacja: Jedna cała na początek, za 1.5h druga i za godzinę trzecia.
Czas działania : około 6 godzin grubej bomby, obraz rozjebany tak, że nie da się odczytać godziny z telefonu.
MDMA to nie jest. Mocno przywalają do podłogi i męczą same swoją mocą. Obraz się rozchodzi, rozpływa, mnoży i nie wiadomo co jeszcze. Za 1 razem jak pierwszy raz je jadłem to gdy weszła na dworze zrobiło się jasno i kolorowo , gdy było szaro na kilka minut a Haluny zostały do konca. Lepiej się na nich nie pokazywać ludziom bo ktoś zawału dostanie. Wygląda się jak dała, oczy driftują, ogólnie Frankensztajn z Dałnem. Pierwsza faza po nich była zachwycająca bo pierwszy raz miałem takie rozjebanie systemu. Wpada w Ciebie taka głupota że szok i nieogar rowny haha Może to te PMMA? :wall: Serio są to ciekawe piguly, odbiegają od reszty. Nie ma mocy tylko jest niesamowity trip. Jest na nich mega gorąco i pot się leje. Uwaga na nie bo serio grubo hahaha Pozdro i czekam na odp
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.