Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Mi babeczka z halodoctor napisala 6 opakowan Nasenikow i powiedziala, ze "szuka Pacjentow" i jak jej polece jakis ludzi da mi % upustu. Ktos? Wysle recki z wycietymi danymi na priv.
  • 1174 / 222 / 23
@DoloresHaze11113
Dobry trick Panie Władzo na zdobycie naszych danych. My na tym forum bierzemy tylko hydroksyzyne i ketoprofen 100mg, a to wypisują wszyscy.
  • 1 / / 0
Co mówić na teleporadzie zeby dostac tramal lub coś innego
  • 147 / 8 / 0
poda mi ktoś adres strony na Priv co wypisza benzo? odwdzięczę sie w $
  • 114 / 4 / 0
Siema może ktos polecić jakieś fajne stronki gdzie można otrzymać certyfikaty na różne preparaty uśmierzające ból fizyczny oraz egzystencjalny ? 😝 Proszę PRIV śmiało całuje raczki
  • 114 / 4 / 0
Nie da rady umówić się online na NFZ bez zmiany przychodni nie ?
  • 24 / 3 / 0
Miesiąc temu od kumpla który próbował ogarnąć DHC na teleporadzie dostałem informacje, że wszedł przepis który pozwala lekarzom wypisywać tego typu leki ( II-N, III-N w przypadku DHC) tylko na standardowej wizycie.
Na ile to prawda, a nie wymówka lekarza na tyle wasze teleporady bedą ładnie ukrócone. każda benzodiazepina to IV-N także sądzę - analogicznie.
  • 3446 / 716 / 9
Receptim.pl. Mam mieszane uczucia. Pomogli mi po zabiegu tramalem 50x200, kontynowano terapię 30x200, choć chciałem repetę. A teraz problem, bo nie ma kontynuacji Relanium 5x20. Które miałem od ambulatoryjnego psychiatry. Proponują mi antyhistaminę na lekkie delirium. Mnie nic nie swędzi i ich też nie powinno. Czekam na zwrot pieniędzy, albo jeszcze na receptę, jeśli tak jak ostatnio prosiłem sprawę weźmie w swoje ręce poważny doktor, a nie ta pani, która jest służbistką.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2394 / 653 / 0
Na gwałt bym potrzebował czegoś gdzie wypiszą jakiekolwiek benzo. Odwdzięczę się !!
  • 3446 / 716 / 9
Receptim.pl. Odradzam. Nie wypisali tej rolki, nie zamienili na tramal, nie zaproponowali alternatywnego leku, kontakt się urwał, a obsługa nie zwróci mi pieniędzy. Pierdoleni złodzieje. Hatfu!
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.