16 lipca 2018narcotic_dream pisze:Nie określiła się jeszcze15 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Samica? Czy po fotce trudno jednoznacznie stwierdzić?
16 lipca 2018narcotic_dream pisze:Nie określiła się jeszcze15 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Samica? Czy po fotce trudno jednoznacznie stwierdzić?
https://pointyleaf.com/wp-content/uploa ... lt-2-1.jpg
06 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Przez pleśń tracisz 15% plonów, przez złodziei 100% : )
Bardzo możliwe, że masz rację. Chyba pośpieszyłem się z oceną. Zdjęcie nie wyjaśnia sprawy w 100% ale ta konkretna roślinka to badyl bez odrostów. Zupełnie nie przypomina innych krzaków (dużo bardziej rozwinięte boki). Wczoraj było tam jeszcze słabe światło, ale dziś pewnie wszystko będzie jasne. Mam nadzieję, że na łące wszystkie już się określiły (mam wątpliwości co do 1 rośliny - pozostałe to na 99% panny).
EDIT
2 kolejne zdjęcia. Dalej nie mam pewności, co to jest.
To pedał, wyrwyaj w pizdu.
C.R.E.A.M.
Za ile dni on może zacząć pylić? Jeśli to kwestia kilku dni, to znajdę czas w tygodniu, żeby go wyrwać.
Takze spokojnie :)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.