16 lipca 2018narcotic_dream pisze:Nie określiła się jeszcze15 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Samica? Czy po fotce trudno jednoznacznie stwierdzić?
16 lipca 2018narcotic_dream pisze:Nie określiła się jeszcze15 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Samica? Czy po fotce trudno jednoznacznie stwierdzić?
https://pointyleaf.com/wp-content/uploa ... lt-2-1.jpg
06 lipca 2018jezus_chytrus pisze: Przez pleśń tracisz 15% plonów, przez złodziei 100% : )
Bardzo możliwe, że masz rację. Chyba pośpieszyłem się z oceną. Zdjęcie nie wyjaśnia sprawy w 100% ale ta konkretna roślinka to badyl bez odrostów. Zupełnie nie przypomina innych krzaków (dużo bardziej rozwinięte boki). Wczoraj było tam jeszcze słabe światło, ale dziś pewnie wszystko będzie jasne. Mam nadzieję, że na łące wszystkie już się określiły (mam wątpliwości co do 1 rośliny - pozostałe to na 99% panny).
EDIT
2 kolejne zdjęcia. Dalej nie mam pewności, co to jest.
To pedał, wyrwyaj w pizdu.
C.R.E.A.M.
Za ile dni on może zacząć pylić? Jeśli to kwestia kilku dni, to znajdę czas w tygodniu, żeby go wyrwać.
Takze spokojnie :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.