Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
Odnośnie MDPHP w krysztale to jest to bardziew.
Znajomy znajomego to spróbował tych kryształów i poźniej pyta się, czy jest puder.
Na odpowiedź, że nie ma pudru już się nie odezwał.
  • 280 / 20 / 0
no to w krysztale chyba ponad tydzień mi się nie chciało rozpuścić w wodzie xdddddddddddd
  • 1876 / 194 / 0
Kryształ to kurwa syf

Ja pierdole w ogóle nie klepie

Do dyskusji na temat źródeł jest dział sprzedawcy. MrRabbit
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 479 / 15 / 0
niestety muszę potwierdzić.
ten krystaliczny proch, który teraz spada z kosmosu ma się nijak do dużych kryształów sprzed kilku miesięcy, które działały jak brat bliźniak MDPV.
nie wiem co teraz ładują jako MDPHP, ale działa słabo i mam nadzieję, że nie jest to neurotrutka na szczury.

Jest jakieś inne źródło legitnego MDPHP?
Król Jest Tylko Jeden
  • 1876 / 194 / 0
Szatan miał, no ale :( [*]
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 479 / 15 / 0
Żeby wyeliminować opcję, że dostałem ten sam sort co kilka miesięcy temu tyle, że z np. dna wora dlatego w postaci prochu przemieszanego z małymi kryształami (wiadomo, każdy chciałby kupować substancję jako pojedynczy monokryształ, no ale to są jednak fantazje) to zrobiłem drugie podejście.

Przesiałem ten krystaliczny proch wyłuskując największe kryształy - bo jeśli to np. tłuczone kryształy MDPHP pomieszane z jakimś powiedzmy PV8 w prochu to może da się wyciągnąć to MDPHP.
Skruszyłem tych najładniejszych kryształów łącznie jakieś 140 mg i przerobiłem w ok. 4h.
Niestety nie pokrywa się to z działaniem, ani dawkowaniem Oryginalnego sortu, który uważam za referencyjny, ani z działaniem kosmo kryształów sprzed kilku miesięcy, które działały tak samo.
Po 140 mg tamtych sortów umarłbym na serce albo bezdech - zależy co przyszłoby szybciej.

Nie powiem, że to kompletnie nie działa, bo coś tam działa, ale główne efekty to przyspieszenie pulsu, suchość w ustach, i gdzieś tam w tle jakieś wspomnienie dopaminy, która próbuje się przebić. Porównałbym w działaniu ten sort do słabego a-pihp, tyle, że sajdy fizyczne są tutaj większe dlatego ciężko walić to całymi gramami.
Król Jest Tylko Jeden
  • 577 / 10 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ja wyladowalem 3 tyg w psychiatryku po tym miałem centralnie halucynacje pierwszy raz w zyciu to nawet po fecie i pigułach razem nie miałem.
  • 1073 / 123 / 3
Akurat opłaciłem dwóję. By to szlag.
  • 1610 / 55 / 0
I jest to prawie idealnie czysta noradrenalina... może to prawidzwe mdphp?
  • 577 / 10 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Nie polecam tego walic w ciągu. Wkrecilem sobie ze mam wirusa w komputerze i centralnie widziałem jak ktoś mi wyłącza komputer, monitor , zmienia mi biosa a jak wrocilem z psychiatryka to nie było zadnego wirusa ja jebie :x Psychoza z halucynacjami lvl very hard :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.