OdwiertKorzenny pisze:sniffem krócej działa ?
piecze tak jak tryptaminy, że łzy lecą ?
03 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze: sniffem krócej działa ?
piecze tak jak tryptaminy, że łzy lecą ?
Wpadły mi ostatnio w ręce testy kolorymetryczne. Tak się składa że jakiś czas temu znalazłem w swoich zapasach legendarny sort (od niedziałającego od kilku lat vendora) który wysłał na SOR kilku userów i właśnie z tego powodu leżał nieotwierany od ponad dwóch lat.
Odczyn wystąpił, jednak ciężko jest mi stwierdzić pod co to można podczepić. Nie jest to na pewno według Marquisa 2C-B-FLY. Najbliżej barwą do 25C-NBOMe / 25D.
----------------/scalone/----------------
EDIT: Bromo-DragonFLY, o którym była mowa we wcześniejszych postach też nie pasuje do odczynu.
na prośbę autora wpisu /neurobiolog
Czy będzie widać przy 10mg? Zapewne tak, jeśli nigdy nie brałeś psychodelików i nie będziesz wiedział, jak należy się zachowywać w trakcie tripu, by sprawiać wrażenie nawalonego lub w miarę normalnego. To też zależy jak bardzo będą nawaleni współbiesiadnicy. Zachowania odstające to mogą przypominać takie miniMDMA, euforia, no na pewno nie-typowe zachowania pijackie.
Ja na Twoim miejscu bym brał i nie pił za dużo i olał zupełnie to, czy ktoś pomyśli sobie coś o tym, czy coś brałeś czy też nie. I tak będą nawaleni to ewentualnie zapomną ;0
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Bardziej się zastanawiam, czy myślenie będzie takie mocno kwasowe (jak na 1p-LSD) czy taka odrobinę zwiększona świadomość z fajnymi kolorkami w okół.
W sumie oczy i tak mam wyjebane na codzień, więc bez różnicy, byle nie było tak zwiększonej świadomości jak na kwasie (po którym ciężko mi się porozumiewać z nieporobionymi ludźmi, rozmowa wchodzi na zupełnie inne płaszczyzny, wiemy o co chodzi).
Mariuszcpak1980 pisze:No raczej. Ja zjedlem jedną a po dwóch godzinach dojadalem... Fakt że skończyło się to ponad 12 godzinna faza :)
No ale co kto lubi
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.